Hoe te spelen?

Bloony Wheel

Klik 'Toestaan' om Bloony Wheel te spelen! Klik op 'Altijd toestaan' om Bloony Wheel te spelen!

Een aantal van onze games op Speeleiland.nl hebben Flash nodig. Dit moet 1 keer geactiveerd worden. Daarna werkt het vanzelf!

Flash is een multimedia platform dat gebruikt wordt voor browser games, videos, en andere interactieve internet applicaties. Elk spel op Speeleiland.nl is grondig gecheckt op virussen en andere mogelijke problemen, volgens onze strikte richtlijnen. Daarom kan je Flash met een gerust hart activeren. Als je vragen hebt, kan je ons natuurlijk altijd contacteren.

Het kan zijn dat je nog even moet wachten als de Toestaan knop niet onmiddelijk verschijnt. Als de pagina volledig geladen is maar de knop verschijnt nog altijd niet, dan kan je ons een mailtje sturen met je je browser (bvb Edge of Chrome) en welke versie, en dan zullen we ernaar kijken!

Speeleiland.nl

Bloony WheelEen moment aub, bezig met laden…
00:00
Advertentie
Je kunt deze advertentie overslaan over: 00:00
Deze advertentie nu overslaan
Je spel wordt geladen. Dankzij de advertentie kun jij dit spel gratis spelen.
Dit is een reclamebreak, je spel is nu gepauzeerd. Na deze reclamebreak gaat het spel weer verder.
Hoe te spelen?

Bloony Wheel

Omschrijving:

Probeer om de ballon die aan een wiel vastzit, telkens naar de finish te loodsen. Kijk uit voor scherpe voorwerpen die je ballon kapot kunnen maken. Zestien grappige levels die je vast allemaal uit wilt spelen!

Besturing:

Gebruik de pijltjestoetsen om het wiel naar links of rechts te bewegen. Als je het pijltje omhoog indrukt, word je lichter, en als je het pijltje omlaag indrukt, word je juist zwaarder. Dit eerste is bijvoorbeeld handig bij het beklimmen van een steile helling, het tweede wanneer je in een opwaartse luchtstroom terechtkomt.

Sluiten