Hoe te spelen?

Dorpshelden

Klik 'Toestaan' om Dorpshelden te spelen! Klik op 'Altijd toestaan' om Dorpshelden te spelen!

Een aantal van onze games op Speeleiland.nl hebben Flash nodig. Dit moet 1 keer geactiveerd worden. Daarna werkt het vanzelf!

Flash is een multimedia platform dat gebruikt wordt voor browser games, videos, en andere interactieve internet applicaties. Elk spel op Speeleiland.nl is grondig gecheckt op virussen en andere mogelijke problemen, volgens onze strikte richtlijnen. Daarom kan je Flash met een gerust hart activeren. Als je vragen hebt, kan je ons natuurlijk altijd contacteren.

Het kan zijn dat je nog even moet wachten als de Toestaan knop niet onmiddelijk verschijnt. Als de pagina volledig geladen is maar de knop verschijnt nog altijd niet, dan kan je ons een mailtje sturen met je je browser (bvb Edge of Chrome) en welke versie, en dan zullen we ernaar kijken!

Speeleiland.nl

DorpsheldenEen moment aub, bezig met laden…
00:00
Advertentie
Je kunt deze advertentie overslaan over: 00:00
Deze advertentie nu overslaan
Je spel wordt geladen. Dankzij de advertentie kun jij dit spel gratis spelen.
Dit is een reclamebreak, je spel is nu gepauzeerd. Na deze reclamebreak gaat het spel weer verder.
Hoe te spelen?

Dorpshelden

Omschrijving:

Tien leuke levels waarin jij deze superhelden moet helpen om het dorp te beschermen tegen de aliens.

Besturing:

Gebruik de linker en rechter pijltjestoetsen om te bewegen en het pijltje omhoog om te springen. Druk op de spatiebalk om van gedaante te wisselen. Als je tegelijkertijd op het pijltje omhoog en omlaag drukt, val je de vijand van boven aan. Met Q, W, E, A, S en D voer je verschillende aanvallen uit.

Sluiten