Hoe te spelen?

Op sterrenjacht

Klik 'Toestaan' om Op sterrenjacht te spelen! Klik op 'Altijd toestaan' om Op sterrenjacht te spelen!

Een aantal van onze games op Speeleiland.nl hebben Flash nodig. Dit moet 1 keer geactiveerd worden. Daarna werkt het vanzelf!

Flash is een multimedia platform dat gebruikt wordt voor browser games, videos, en andere interactieve internet applicaties. Elk spel op Speeleiland.nl is grondig gecheckt op virussen en andere mogelijke problemen, volgens onze strikte richtlijnen. Daarom kan je Flash met een gerust hart activeren. Als je vragen hebt, kan je ons natuurlijk altijd contacteren.

Het kan zijn dat je nog even moet wachten als de Toestaan knop niet onmiddelijk verschijnt. Als de pagina volledig geladen is maar de knop verschijnt nog altijd niet, dan kan je ons een mailtje sturen met je je browser (bvb Edge of Chrome) en welke versie, en dan zullen we ernaar kijken!

Speeleiland.nl

Op sterrenjachtEen moment aub, bezig met laden…
00:00
Advertentie
Je kunt deze advertentie overslaan over: 00:00
Deze advertentie nu overslaan
Je spel wordt geladen. Dankzij de advertentie kun jij dit spel gratis spelen.
Dit is een reclamebreak, je spel is nu gepauzeerd. Na deze reclamebreak gaat het spel weer verder.
Hoe te spelen?

Op sterrenjacht

Omschrijving:

Zorg dat dit groene poppetje alle sterren te pakken krijgt! Hij hangt aan een touw en hij is een gebouw dat je kunt draaien, waardoor de zwaartekracht ook meedraait. Draai alles op het juiste moment, en daal of klim ook op het juiste moment, zodat het poppetje alle sterren te pakken krijgt. Er heersen overal gevaren: zo is de gele, slijmerige massa die tegen sommige wanden kleeft, dodelijk: ze slorpt hem op zodra hij ertegenaan komt! Andere voorwerpen zijn vooral hinderlijk: probeer het uit en speel dit ontzettend leuke behendigheidsspelletje!

Besturing:

Gebruik het pijltje omhoog om omhoog te klimmen en het pijltje omlaag om je te laten zakken. Met de linker en rechter pijltjestoetsen laat je het gebouw draaien. De spatiebalk gebruik je om voorwerpen op te pakken.

Sluiten