Hoe te spelen?

Rush Hour Bear

Klik 'Toestaan' om Rush Hour Bear te spelen! Klik op 'Altijd toestaan' om Rush Hour Bear te spelen!

Een aantal van onze games op Speeleiland.nl hebben Flash nodig. Dit moet 1 keer geactiveerd worden. Daarna werkt het vanzelf!

Flash is een multimedia platform dat gebruikt wordt voor browser games, videos, en andere interactieve internet applicaties. Elk spel op Speeleiland.nl is grondig gecheckt op virussen en andere mogelijke problemen, volgens onze strikte richtlijnen. Daarom kan je Flash met een gerust hart activeren. Als je vragen hebt, kan je ons natuurlijk altijd contacteren.

Het kan zijn dat je nog even moet wachten als de Toestaan knop niet onmiddelijk verschijnt. Als de pagina volledig geladen is maar de knop verschijnt nog altijd niet, dan kan je ons een mailtje sturen met je je browser (bvb Edge of Chrome) en welke versie, en dan zullen we ernaar kijken!

Speeleiland.nl

Rush Hour BearEen moment aub, bezig met laden…
00:00
Advertentie
Je kunt deze advertentie overslaan over: 00:00
Deze advertentie nu overslaan
Je spel wordt geladen. Dankzij de advertentie kun jij dit spel gratis spelen.
Dit is een reclamebreak, je spel is nu gepauzeerd. Na deze reclamebreak gaat het spel weer verder.
Hoe te spelen?

Rush Hour Bear

Omschrijving:

Help jij dit kleine beertje om alle sterren te verzamelen die in de stad te vinden zijn? Let op, want het is er wel gevaarlijk: de auto's rijden hard, en het zijn er ontzettend veel. Er zijn drie verschillende moeilijkheidsgraden: 'sandbox', 'normal' en 'impossible'.

Besturing:

Gebruik de pijltjestoetsen om de beer te verplaatsen.

Sluiten