Volg ons op...
Hoe te spelen?

Smiley Jump Mania

Klik 'Toestaan' om "Smiley Jump Mania" te spelen! Klik op 'Altijd toestaan' om Smiley Jump Mania te spelen!

Een aantal van onze games op Speeleiland.nl hebben Flash nodig. Dit moet 1 keer geactiveerd worden. Daarna werkt het vanzelf!

Flash is een multimedia platform dat gebruikt wordt voor browser games, videos, en andere interactieve internet applicaties. Elk spel op Speeleiland.nl is grondig gecheckt op virussen en andere mogelijke problemen, volgens onze strikte richtlijnen. Daarom kan je Flash met een gerust hart activeren. Als je vragen hebt, kan je ons natuurlijk altijd contacteren.

Het kan zijn dat je nog even moet wachten als de Toestaan knop niet onmiddellijk verschijnt. Als de pagina volledig geladen is maar de knop verschijnt nog altijd niet, dan kan je ons een mailtje sturen met je browser (bvb Edge of Chrome) en welke versie, en dan zullen we ernaar kijken!

Speeleiland.nl

Smiley Jump ManiaEen moment aub, bezig met laden…
00:00
Advertentie
Je kunt deze advertentie overslaan over: 00:00
Deze advertentie nu overslaan
Je spel wordt geladen. Dankzij de advertentie kun jij dit spel gratis spelen.
Dit is een reclamebreak, je spel is nu gepauzeerd. Na deze reclamebreak gaat het spel weer verder.
Hoe te spelen?
Reacties
Laat zien:Samenvatting | Meest recent | Leukst
Er zijn nog geen reacties geplaatst bij dit spel. Ben jij de eerste?
350
Schrijf hier je reactie:
:)
Stem hier op het spel:
Niks aanRedelijkLeukErg leukSuper
Kies hier tussen de 1 en 3 woorden die dit spel volgens jou omschrijven:
Let op: you haven't voted on this game!
Plaats mijn reactie

Smiley Jump Mania

Omschrijving:

Da's lachen, een smileyversie van arkanoid! Laat de smiley stuiteren op de springplank en zorg ervoor dat hij de stenen raakt om die te laten verdwijnen. De smiley mag de grond niet raken, en ook moet hij uit de buurt van het touw blijven waar de spin aan hangt! Er zijn zes levels in deze game, met elk vijf sublevels. Je begint in de heuvels, dan ga je door naar de woestijn, vervolgens kom je in de sneeuw terecht, en nadat je in het rotsgebergte en de savanne bent geweest, kom je in het paradijs terecht! Je kunt ook op 'Random level' klikken, dan kiest de computer zelf een level voor je uit. In iedere level zijn er weer andere gevaren die je smiley moet trotseren, en bonussen die je kunt behalen, bijvoorbeeld in de vorm van magneten, kogels, raketten, hamburgers, stukken taart of pizza, extra leven, versnelling of juist vertraging van het spel.

Besturing:

Gebruik je muis om de springplank te bewegen. Klik om de smiley te laten stuiteren, om hem te lanceren en ook om kogels af te vuren. Met P of met de spatiebalk leg je de game stil.

Mijn spelletjes

    Je hebt nog geen spellen toegevoegd aan Mijn Spelletjes.
    Sluiten