Hoe te spelen?

Anski en Blip

Klik 'Toestaan' om Anski en Blip te spelen! Klik op 'Altijd toestaan' om Anski en Blip te spelen!

Een aantal van onze games op Speeleiland.nl hebben Flash nodig. Dit moet 1 keer geactiveerd worden. Daarna werkt het vanzelf!

Flash is een multimedia platform dat gebruikt wordt voor browser games, videos, en andere interactieve internet applicaties. Elk spel op Speeleiland.nl is grondig gecheckt op virussen en andere mogelijke problemen, volgens onze strikte richtlijnen. Daarom kan je Flash met een gerust hart activeren. Als je vragen hebt, kan je ons natuurlijk altijd contacteren.

Het kan zijn dat je nog even moet wachten als de Toestaan knop niet onmiddelijk verschijnt. Als de pagina volledig geladen is maar de knop verschijnt nog altijd niet, dan kan je ons een mailtje sturen met je je browser (bvb Edge of Chrome) en welke versie, en dan zullen we ernaar kijken!

Speeleiland.nl

Anski en BlipEen moment aub, bezig met laden…
00:00
Advertentie
Je kunt deze advertentie overslaan over: 00:00
Deze advertentie nu overslaan
Je spel wordt geladen. Dankzij de advertentie kun jij dit spel gratis spelen.
Dit is een reclamebreak, je spel is nu gepauzeerd. Na deze reclamebreak gaat het spel weer verder.
Hoe te spelen?

Anski en Blip

Omschrijving:

Anski en Blip zijn twee buitenaardse wezens. Ze zijn elkaars beste vrienden, en wijken niet van elkaars zijde. Ze vullen elkaar perfect aan en hebben elkaar constant nodig, ook wanneer ze door het bos lopen, op zoek naar hun dieren. Roofvogel Massi wil namelijk wel eens ondeugende dingen doen: hij pakt hun diertjes af en verstopt ze in het bos, waar Anski en Blip ze moeten opzoeken. De diertjes kunnen niet tegen water, maar als Blip ze draagt, gaat het goed. Slakken en vlinders kunnen lastig, maar ook nuttig zijn. Wanneer Anski en Blip vast komen te zitten bij een obstakel, kunnen ze elkaar niet meer achternalopen. Soms kan dit erg handig zijn. Wanneer je het spelletje start, krijg je uitgebreide instructies over de besturing en over de mogelijkheden van Anski en Blip. Veel plezier!

Besturing:

Gebruik de pijltjestoetsen om te bewegen en Shift om te wisselen tussen Anski en Blip. Druk op de spatiebalk om dieren of dingen op te pakken. Druk op R om je level opnieuw te spelen.

Sluiten