Arenagevecht

Ken je Spartacus, de dappere en sterke strijder die lang geleden leefde in het oude Griekenland? Spartacus was de sterkste en bekendste gladiator aller tijden. Een gladiator is een supersterke soldaat die in een arena vecht tegen andere gladiators. Wie als laatste overblijft, wint. Een soort toernooi dus! Degene die het toernooi wint, krijgt de eerste prijs en bovendien ook de eer. Daarom heten de spelletjes, waarin je 1 op 1 tegen een ander vecht, arena-spelletjes! Kies je wapen uit waarmee je wilt gaan vechten en versla al je vijanden om de eerste prijs te veroveren! Stap de arena in en ga het gevecht aan met al je tegenstanders.

Kies nu zelf je favoriete arena uit: het strand, op straat of misschien wil je net als Spartacus vechten in een echte Griekse arena! Pak je zwaard en bewijs dat jij de sterkste bent van iedereen! Als je wint, verdien je een geldprijs. Met dit geld kan je een beter wapen of bijvoorbeeld medicijn kopen en zo goed voorbereid de volgende ronde ingaan.

Tip van speeleiland.nl: Speel ook eens een variant van het leuke arenagevecht-spel Zwaarden en Sandalen. We hebben verschillende versies van dit spel! Hier kan je je favoriete gladiator uitkiezen en in de arena vechten.

Veel plezier bij het spelen van deze arenagevecht-spellen!

« 1 2 »
Advertentie
« 1 2 »
Sluiten