Hoe te spelen?

Aso's in de Ring

Klik 'Toestaan' om Aso's in de Ring te spelen! Klik op 'Altijd toestaan' om Aso's in de Ring te spelen!

Een aantal van onze games op Speeleiland.nl hebben Flash nodig. Dit moet 1 keer geactiveerd worden. Daarna werkt het vanzelf!

Flash is een multimedia platform dat gebruikt wordt voor browser games, videos, en andere interactieve internet applicaties. Elk spel op Speeleiland.nl is grondig gecheckt op virussen en andere mogelijke problemen, volgens onze strikte richtlijnen. Daarom kan je Flash met een gerust hart activeren. Als je vragen hebt, kan je ons natuurlijk altijd contacteren.

Het kan zijn dat je nog even moet wachten als de Toestaan knop niet onmiddelijk verschijnt. Als de pagina volledig geladen is maar de knop verschijnt nog altijd niet, dan kan je ons een mailtje sturen met je je browser (bvb Edge of Chrome) en welke versie, en dan zullen we ernaar kijken!

Speeleiland.nl

Aso's in de RingEen moment aub, bezig met laden…
00:00
Advertentie
Je kunt deze advertentie overslaan over: 00:00
Deze advertentie nu overslaan
Je spel wordt geladen. Dankzij de advertentie kun jij dit spel gratis spelen.
Dit is een reclamebreak, je spel is nu gepauzeerd. Na deze reclamebreak gaat het spel weer verder.
Hoe te spelen?

Aso's in de Ring

Omschrijving:

In een steeg in een achterbuurt gaan twee dronken buurmannen met ruzie elkaar te lijf. In dit spel is het de bedoeling dat je je buurman zo hard mogelijk slaat met alle voorwerpen die je tot je beschikking hebt: een barbecue, een bierflesje of zelfs een heel vat... Sla erop los totdat hij knock-out gaat, zodat jouw reputatie in deze buurt niet wordt geschaad!

Besturing:

Speler 1:
WASD = lopen
B = aanval 1
N = aanval 2
M = aanval 3
Spatiebalk = wapen pakken

Speler 2:
Pijltjestoetsen = lopen
1 = aanval 1
2 = aanval 2
3 = aanval 3
0 = wapen pakken

Sluiten