Volg ons op...

Bejeweled 2 Online

Bij Bejeweled 2 Online is het de bedoeling dat je series maakt van een bepaald aantal identieke voorwerpen om ze zo te laten verdwijnen en punten te verdienen.

Dat lijkt heel eenvoudig, maar zo makkelijk is het lang niet altijd. En hierin schuilt nou precies de uitdaging van iedere Bejeweled 2-game. Dit leuke spelletje kun je in allerlei variaties spelen, op je eigen Speeleiland natuurlijk!

Je kunt dus eindeloos speelplezier beleven met al die leuke Bejeweled 2 Online-games die er te spelen zijn!

Onze bezoekers en leden zijn erg enthousiast over Bejeweled 25 en Bejeweled 80 dagen. In Bejeweled 25 moet je proberen om de vissenkom leeg te spelen en zo naar het volgende level door te gaan. Met het geld dat je verdient, kun je jouw eigen vissenkom inrichten!

Het thema van Bejeweled 80 Dagen is heel iets anders: hier moet je alle benodigde stukken van het bord spelen om verder te kunnen gaan naar de volgende dag. De titel zegt het al: 80 leuke levels waarin je even helemaal weg bent uit de werkelijkheid. Er telt maar één ding telt: series van gelijke stenen maken!

Op onze gratis spellensite kun je meer dan honderd leuke Bejeweled 2-games spelen, dus als het aan ons ligt, ben jij op Speeleiland nog lang niet uitgespeeld!

Advertentie
Sluiten