Hoe te spelen?

Ben's Gold Mine

Klik 'Toestaan' om Ben's Gold Mine te spelen!Klik op 'Altijd toestaan' om Ben's Gold Mine te spelen!

Een aantal van onze games op Speeleiland.nl hebben Flash nodig. Dit moet 1 keer geactiveerd worden. Daarna werkt het vanzelf!

Flash is een multimedia platform dat gebruikt wordt voor browser games, videos, en andere interactieve internet applicaties. Elk spel op Speeleiland.nl is grondig gecheckt op virussen en andere mogelijke problemen, volgens onze strikte richtlijnen. Daarom kan je Flash met een gerust hart activeren. Als je vragen hebt, kan je ons natuurlijk altijd contacteren.

Het kan zijn dat je nog even moet wachten als de Toestaan knop niet onmiddelijk verschijnt. Als de pagina volledig geladen is maar de knop verschijnt nog altijd niet, dan kan je ons een mailtje sturen met je je browser (bvb Edge of Chrome) en welke versie, en dan zullen we ernaar kijken!

Speeleiland.nl

Ben's Gold MineEen moment aub, bezig met laden…
00:00
Advertentie
Je kunt deze advertentie overslaan over: 00:00
Deze advertentie nu overslaan
Je spel wordt geladen. Dankzij de advertentie kun jij dit spel gratis spelen.
Dit is een reclamebreak, je spel is nu gepauzeerd. Na deze reclamebreak gaat het spel weer verder.
Hoe te spelen?

Ben's Gold Mine

Omschrijving:

Ben is een oude, ervaren mijnwerker die zijn hele leven lang al zijn best doet in een goudmijn. Hij graaft maar door, en blijft maar zoeken, meestal zonder resultaat, heel af en toe met wat geluk. Maar vandaag is blijkbaar zijn geluksdag, want wanneer hij zijn schep in de grond steekt, blijkt hij een complete goudader te hebben aangeboord! De grond zit vol met goud, en Ben kan wel een gat in de lucht springen van vreugde. Maar daar is geen tijd voor: hij wil snel aan het werk, van een dag als deze komt misschien maar één keer in zijn leven voor. Help jij Ben met het zoeken naar goud? Doe de juiste investeringen om het hoogste rendement te halen uit deze goudmijn. Vooral in de hogere levels is het belangrijk welk gereedschap je gebruikt, en welke hulpjes je inroept om al het goud boven de grond te krijgen.

Besturing:

Dit goudzoekersspel speel je met de muis.

Sluiten