Hoe te spelen?

Berzerk Ball

Klik 'Toestaan' om Berzerk Ball te spelen! Klik op 'Altijd toestaan' om Berzerk Ball te spelen!

Een aantal van onze games op Speeleiland.nl hebben Flash nodig. Dit moet 1 keer geactiveerd worden. Daarna werkt het vanzelf!

Flash is een multimedia platform dat gebruikt wordt voor browser games, videos, en andere interactieve internet applicaties. Elk spel op Speeleiland.nl is grondig gecheckt op virussen en andere mogelijke problemen, volgens onze strikte richtlijnen. Daarom kan je Flash met een gerust hart activeren. Als je vragen hebt, kan je ons natuurlijk altijd contacteren.

Het kan zijn dat je nog even moet wachten als de Toestaan knop niet onmiddelijk verschijnt. Als de pagina volledig geladen is maar de knop verschijnt nog altijd niet, dan kan je ons een mailtje sturen met je je browser (bvb Edge of Chrome) en welke versie, en dan zullen we ernaar kijken!

Speeleiland.nl

Berzerk BallEen moment aub, bezig met laden…
00:00
Advertentie
Je kunt deze advertentie overslaan over: 00:00
Deze advertentie nu overslaan
Je spel wordt geladen. Dankzij de advertentie kun jij dit spel gratis spelen.
Dit is een reclamebreak, je spel is nu gepauzeerd. Na deze reclamebreak gaat het spel weer verder.
Hoe te spelen?

Berzerk Ball

Omschrijving:

Het landje Berzerk zit vol met geeks die het allemaal beter denken te weten. Ze vinden alles maar niks en denken alles zelf beter te kunnen wanneer het om computers en games gaat. Goed... ieder zijn ding, maar honkballen kunnen ze niet. Althans niet als speler, maar wel als levende honkbal! Speel Baseball met geeks in het landje Berzerk. Eerst kies je je personage. Die gaat ervoor zorgen dat de geeks zo ver mogelijk weg worden gelanceerd. Wanneer ze in de lucht zweven, kun je ze bijsturen met de pijltjestoetsen. Zodra ze de grond raken, klik je nog een keer op je linker muisknop om ze opnieuw de lucht in te sturen. Zorg dat je de achievements vrijspeelt en diamanten verzamelt!

Besturing:

Gebruik de muis om de schietrichting en -kracht te bepalen. Klik om de geek weg te schieten. Wanneer de geek vliegt, gebruik je de pijltjestoetsen om hem te bewegen.

Sluiten