Volg ons op...
Hoe te spelen?

Big Battle Tanks

Klik 'Toestaan' om "Big Battle Tanks" te spelen! Klik op 'Altijd toestaan' om Big Battle Tanks te spelen!

Een aantal van onze games op Speeleiland.nl hebben Flash nodig. Dit moet 1 keer geactiveerd worden. Daarna werkt het vanzelf!

Flash is een multimedia platform dat gebruikt wordt voor browser games, videos, en andere interactieve internet applicaties. Elk spel op Speeleiland.nl is grondig gecheckt op virussen en andere mogelijke problemen, volgens onze strikte richtlijnen. Daarom kan je Flash met een gerust hart activeren. Als je vragen hebt, kan je ons natuurlijk altijd contacteren.

Het kan zijn dat je nog even moet wachten als de Toestaan knop niet onmiddellijk verschijnt. Als de pagina volledig geladen is maar de knop verschijnt nog altijd niet, dan kan je ons een mailtje sturen met je browser (bvb Edge of Chrome) en welke versie, en dan zullen we ernaar kijken!

Speeleiland.nl

Big Battle TanksEen moment aub, bezig met laden…
00:00
Advertentie
Je kunt deze advertentie overslaan over: 00:00
Deze advertentie nu overslaan
Je spel wordt geladen. Dankzij de advertentie kun jij dit spel gratis spelen.
Dit is een reclamebreak, je spel is nu gepauzeerd. Na deze reclamebreak gaat het spel weer verder.
Hoe te spelen?
Reacties
Laat zien:Samenvatting | Meest recent | Leukst
Er zijn nog geen reacties geplaatst bij dit spel. Ben jij de eerste?
350
Schrijf hier je reactie:
:)
Stem hier op het spel:
Niks aanRedelijkLeukErg leukSuper
Kies hier tussen de 1 en 3 woorden die dit spel volgens jou omschrijven:
Let op: you haven't voted on this game!
Plaats mijn reactie

Big Battle Tanks

Omschrijving:

Het is oorlog, en je bent met je tank beland in Siberië. Je dacht dat je wel even zou kunnen rijden zonder vijandige tanks tegen te komen, maar dat was een grote vergissing: de vijand staat je al op te wachten. Hij laat het natuurlijk niet zomaar gebeuren dat je zijn gebied bezet en vecht terug met zijn eigen tank. Probeer daarom om deze tank uit te schakelen door erop te schieten. Na twee rake schoten is een tank kapot. De vijandige kogels kunnen jouw tank direct raken, maar er ook voor zorgen dat het ijs eromheen afbrokkelt, wat ook behoorlijk onhandig kan zijn! Denk dus goed na over je aanval, en mik vervolgens goed!

Besturing:

Dit spel kun je zowel met de muis als met je toetsenbord spelen. Zie de 'instructions' in het spel voor de besturing met de muis. Hierna volgen de instructies voor het spelen met het toetsenbord. Gebruik de linker en rechter pijltjestoetsen om je tank te bewegen. Gebruik de pijltjes omhoog of omlaag om de hoek van de gevechtskoepel te veranderen en de page up en page down-toetsen om de schutkracht te veranderen. Druk op de spatiebalk om te schieten en op Q en E om een wapen te kiezen.

Mijn spelletjes

    Je hebt nog geen spellen toegevoegd aan Mijn Spelletjes.
    Sluiten