Volg ons op...
Hoe te spelen?

Bike Champ

Klik 'Toestaan' om "Bike Champ" te spelen! Klik op 'Altijd toestaan' om Bike Champ te spelen!

Een aantal van onze games op Speeleiland.nl hebben Flash nodig. Dit moet 1 keer geactiveerd worden. Daarna werkt het vanzelf!

Flash is een multimedia platform dat gebruikt wordt voor browser games, videos, en andere interactieve internet applicaties. Elk spel op Speeleiland.nl is grondig gecheckt op virussen en andere mogelijke problemen, volgens onze strikte richtlijnen. Daarom kan je Flash met een gerust hart activeren. Als je vragen hebt, kan je ons natuurlijk altijd contacteren.

Het kan zijn dat je nog even moet wachten als de Toestaan knop niet onmiddellijk verschijnt. Als de pagina volledig geladen is maar de knop verschijnt nog altijd niet, dan kan je ons een mailtje sturen met je browser (bvb Edge of Chrome) en welke versie, en dan zullen we ernaar kijken!

Speeleiland.nl

Bike ChampEen moment aub, bezig met laden…
00:00
Advertentie
Je kunt deze advertentie overslaan over: 00:00
Deze advertentie nu overslaan
Je spel wordt geladen. Dankzij de advertentie kun jij dit spel gratis spelen.
Dit is een reclamebreak, je spel is nu gepauzeerd. Na deze reclamebreak gaat het spel weer verder.
Hoe te spelen?
Reacties
Laat zien:Samenvatting | Meest recent | Leukst
Er zijn nog geen reacties geplaatst bij dit spel. Ben jij de eerste?
350
Schrijf hier je reactie:
:)
Stem hier op het spel:
Niks aanRedelijkLeukErg leukSuper
Kies hier tussen de 1 en 3 woorden die dit spel volgens jou omschrijven:
Let op: you haven't voted on this game!
Plaats mijn reactie

Bike Champ

Omschrijving:

Een leuk getekend trialspel waarbij je op je trialmotor over zoveel mogelijk obstakels moet springen. Hoe spectaculairder je sprongen, hoe meer punten je verdient. Sommige sprongen zijn echt lastig om uit te voeren: de salto vanaf de helling bijvoorbeeld vereist een goede behendigheid.

Besturing:

Gebruik het pijltje omhoog om gas te geven, het pijltje omlaag om achteruit te rijden, het pijltje naar rechts om naar voren over te hellen en het pijltje naar links om naar achteren over te hellen. Druk op A om een nitro te gebruiken, op S om hard te remmen en op D om te springen. Met R begin je weer opnieuw, vanaf de laatste controlepost. Combineer toetsen voor bijzondere stunts: combineer de linker pijltjestoets en het pijltje omhoog voor een wheelie. Gebruik het pijltje omhoog samen met S en de rechter pijltjestoets voor een wheelie op je voorwiel. Het pijltje omhoog samen met de linker pijltjestoets en D zorgen voor een spectaculaire sprong van de schans. Dezelfde sprong, maar dan met een salto, maak je door hierna de linker pijltjestoets nog een keer in te drukken.

Mijn spelletjes

    Je hebt nog geen spellen toegevoegd aan Mijn Spelletjes.
    Sluiten