Bomberman

Heb je zin om je lekker uit te leven in een spelletje waar je bommen kunt laten ontploffen om zo groot mogelijke explosies te veroorzaken? Dan is een spel uit de Bomberman-serie perfect voor jou!

Bomberman is een echte klassieker, die je natuurlijk op Speeleiland speelt! In de Bomberman-games is het de bedoeling dat je strategisch bommen plaatst om je vijanden uit te schakelen en hindernissen te vernietigen.

Ook kun je een kettingreactie veroorzaken met de bommen die je laat ontploffen. Wel moet je hierbij oppassen dat je niet zelf gewond raakt, of dat de bommen jouw power-ups vernietigen!

Je kunt Bomberman bij ons ook in de multiplayer-spelmodus spelen: daarin speel je tegen de andere leden en bezoekers van Speeleiland. De Bomberman die het langst overleeft, is de winnaar. Laat zien hoe goed jij bent in Bomberman!

Op onze gratis online game-site kun je heel veel verschillende Bomberman-spelletjes spelen, zowel in de single player- als in de multiplayer-modus. Wat dacht je van een 3D-versie bijvoorbeeld? Je kunt Bomberman spelen in heel veel verschillende variaties, van James Bomb tot Space Bomber, van Bomberkid tot Pyromasters: overal is het principe hetzelfde, en kun je een hoop lol beleven!

Kies dus een leuk Bomberman-spelletje uit en ga je tegenstanders te lijf!

Advertentie
Sluiten