Hoe te spelen?

Bubble Struggle 3

Bubble Struggle 3Een moment aub, bezig met laden…
00:00
Advertentie
Je kunt deze advertentie overslaan over: 00:00
Deze advertentie nu overslaan
Je spel wordt geladen. Dankzij de advertentie kun jij dit spel gratis spelen.
Dit is een reclamebreak, je spel is nu gepauzeerd. Na deze reclamebreak gaat het spel weer verder.
Hoe te spelen?

Bubble Struggle 3

Omschrijving:

Speel Bubble Struggle 3, een ontzettend leuke en verslavende versie van het populaire spelletje Bubble Struggle! Probeer om alle gekleurde luchtbellen en vallende sterren kapot te schieten en zorg dat je zelf niet wordt geraakt door de bubbels. Iedere bel of ster die je kapot schiet, splitst zich op in twee kleinere bellen of sterren, die je ook weer moet laten knappen. Het worden er dus steeds meer en daardoor wordt het steeds moeilijker om niet geraakt te worden.

Je kunt allerlei bonussen verzamelen in dit leuke spel. Wekkertjes voor extra tijd, of dynamietstaven die de luchtbellen zo klein mogelijk maken. Verder kun je extra leven verzamelen, en ijskristallen die alle bubbels in het spel helemaal stopzetten. Ook zijn er twee verschillende schilden, waarmee je tijdelijk onaantastbaar bent. De icoontjes met een laarsje erin zorgen voor een tijdelijke versnelling, en de groene met een M erin vertragen de luchtbellen. Het rode pijltje naar links is extra tijd waard. Verder kun je nog bijzondere wapens pakken: dubbele harpoenen, ijsstokken, bloemen en medailles. Deze laatste laten alle bubbels in één klap kapot knappen.

Je kunt dit spel in je eentje spelen, maar ook met twee spelers. Er zijn twee spelmodi: de 'Plain fun'-modus en de 'Relax, no timer'-modus. In deze laatste modus heb je onbeperkt de tijd om alle luchtbellen kapot te knallen.

Besturing:

Gebruik de pijltjestoetsen om te bewegen en de spatiebalk om te schieten met je harpoen.

Sluiten