Bubble Trouble

Bubble Trouble is al jarenlang een reuze populair spelletje op Speeleiland.nl. Waar zou het toch door komen dat een game die op het eerste gezicht best eenvoudig is, de online gameliefhebbers blijft boeien? Waarschijnlijk juist doordat het eenvoudig, maar superverslavend is.

Het principe van Bubble Trouble-achtige spellen is simpel: probeer om alle luchtbellen kapot te schieten. Dit klinkt heel eenvoudig, maar het is lang niet altijd even makkelijk, en daarin schuilt nou precies de uitdaging van de Bubble Trouble-games.

In het spelletje Bubble Struggle bijvoorbeeld kun je allerlei bonussen verzamelen in dit leuke spel. Dynamietstaven bijvoorbeeld, die de luchtbellen zo klein mogelijk maken. Verder kun je extra leven verzamelen, en ijskristallen die alle bubbels in het spel helemaal stopzetten. Ook zijn er twee verschillende schilden, waarmee je tijdelijk onaantastbaar bent. De icoontjes met een laarsje erin zorgen voor een tijdelijke versnelling, en de groene met een M erin vertragen de luchtbellen. Het rode pijltje naar links is extra tijd waard. Verder kun je nog bijzondere wapens pakken: dubbele harpoenen, ijsstokken, bloemen en medailles. Deze laatste laten alle bubbels in één klap kapot knappen.

Je kunt op onze gratis spellensite een heleboel leuke Bubble Trouble-achtige games spelen, dus als het aan ons ligt, ben jij op Speeleiland nog lang niet uitgespeeld!

Advertentie
Sluiten