Hoe te spelen?

Button shooter

Klik 'Toestaan' om Button shooter te spelen! Klik op 'Altijd toestaan' om Button shooter te spelen!

Een aantal van onze games op Speeleiland.nl hebben Flash nodig. Dit moet 1 keer geactiveerd worden. Daarna werkt het vanzelf!

Flash is een multimedia platform dat gebruikt wordt voor browser games, videos, en andere interactieve internet applicaties. Elk spel op Speeleiland.nl is grondig gecheckt op virussen en andere mogelijke problemen, volgens onze strikte richtlijnen. Daarom kan je Flash met een gerust hart activeren. Als je vragen hebt, kan je ons natuurlijk altijd contacteren.

Het kan zijn dat je nog even moet wachten als de Toestaan knop niet onmiddelijk verschijnt. Als de pagina volledig geladen is maar de knop verschijnt nog altijd niet, dan kan je ons een mailtje sturen met je je browser (bvb Edge of Chrome) en welke versie, en dan zullen we ernaar kijken!

Speeleiland.nl

Button shooterEen moment aub, bezig met laden…
00:00
Advertentie
Je kunt deze advertentie overslaan over: 00:00
Deze advertentie nu overslaan
Je spel wordt geladen. Dankzij de advertentie kun jij dit spel gratis spelen.
Dit is een reclamebreak, je spel is nu gepauzeerd. Na deze reclamebreak gaat het spel weer verder.
Hoe te spelen?

Button shooter

Omschrijving:

Dit is een leuk spelletje waarin je groepen van minstens drie gelijksoortige knopen moet maken om deze weg te spelen. Schiet de knopen weg, en zorg ervoor dat ze tegen eenzelfde knoop aan komen. Zorg dat de knopen de onderkant van het venster niet bereiken! Dan moet je namelijk opnieuw beginnen met je level. Hoe meer knopen je wegspeelt, hoe verder de meter in het rechterveld wordt gevuld!

Probeer om alle multipliers te raken: die zorgen namelijk voor een flinke bonusscore.

Er zijn twee bonusopgaven waarmee je bonuspunten kunt scoren: in de eerste minigame komen er vanaf de rechterkant knopen het speelveld in gestuiterd. Probeer hier identieke knopen tegenaan te schieten voor een extra hoge score. In de tweede minigame moet je een prinses bevrijden door bommen op de omringende knopen af te schieten. Je kunt in totaal twintig uitdagende levels spelen!

Besturing:

Richten doe je met de muiscursor; klik om een knoop weg te schieten.

Sluiten