Hoe te spelen?

Captain America

Klik 'Toestaan' om Captain America te spelen! Klik op 'Altijd toestaan' om Captain America te spelen!

Een aantal van onze games op Speeleiland.nl hebben Flash nodig. Dit moet 1 keer geactiveerd worden. Daarna werkt het vanzelf!

Flash is een multimedia platform dat gebruikt wordt voor browser games, videos, en andere interactieve internet applicaties. Elk spel op Speeleiland.nl is grondig gecheckt op virussen en andere mogelijke problemen, volgens onze strikte richtlijnen. Daarom kan je Flash met een gerust hart activeren. Als je vragen hebt, kan je ons natuurlijk altijd contacteren.

Het kan zijn dat je nog even moet wachten als de Toestaan knop niet onmiddelijk verschijnt. Als de pagina volledig geladen is maar de knop verschijnt nog altijd niet, dan kan je ons een mailtje sturen met je je browser (bvb Edge of Chrome) en welke versie, en dan zullen we ernaar kijken!

Speeleiland.nl

Captain AmericaEen moment aub, bezig met laden…
00:00
Advertentie
Je kunt deze advertentie overslaan over: 00:00
Deze advertentie nu overslaan
Je spel wordt geladen. Dankzij de advertentie kun jij dit spel gratis spelen.
Dit is een reclamebreak, je spel is nu gepauzeerd. Na deze reclamebreak gaat het spel weer verder.
Hoe te spelen?

Captain America

Omschrijving:

Jij bent Captain America, een Amerikaanse held die allerlei gevaren uit de weg ruimt om zo de straten van Washington veilig te houden!

Besturing:

Gebruik de pijltjestoetsen om te bewegen, Z om te slaan, X om te springen en C om je schild te gebruiken. Druk twee keer op het pijltje naar rechts om te rennen met je schild voor je. Met de spatiebalk kun je je schild als een soort discus naar je tegenstander werpen; hiervoor moet je wel voldoende energie hebben.

Sluiten