Hoe te spelen?

Castle Hotel

Klik 'Toestaan' om Castle Hotel te spelen!Klik op 'Altijd toestaan' om Castle Hotel te spelen!

Een aantal van onze games op Speeleiland.nl hebben Flash nodig. Dit moet 1 keer geactiveerd worden. Daarna werkt het vanzelf!

Flash is een multimedia platform dat gebruikt wordt voor browser games, videos, en andere interactieve internet applicaties. Elk spel op Speeleiland.nl is grondig gecheckt op virussen en andere mogelijke problemen, volgens onze strikte richtlijnen. Daarom kan je Flash met een gerust hart activeren. Als je vragen hebt, kan je ons natuurlijk altijd contacteren.

Het kan zijn dat je nog even moet wachten als de Toestaan knop niet onmiddelijk verschijnt. Als de pagina volledig geladen is maar de knop verschijnt nog altijd niet, dan kan je ons een mailtje sturen met je je browser (bvb Edge of Chrome) en welke versie, en dan zullen we ernaar kijken!

Speeleiland.nl

Castle HotelEen moment aub, bezig met laden…
00:00
Advertentie
Je kunt deze advertentie overslaan over: 00:00
Deze advertentie nu overslaan
Je spel wordt geladen. Dankzij de advertentie kun jij dit spel gratis spelen.
Dit is een reclamebreak, je spel is nu gepauzeerd. Na deze reclamebreak gaat het spel weer verder.
Hoe te spelen?

Castle Hotel

Omschrijving:

Manuela en Melvin hebben een oud kasteel gekocht, en hebben het helemaal opgeknapt om er een hotel van te maken. Het is een spannende tijd voor ze, want na een boel inspanningen en investeringen, is het nu eindelijk zover: het hotel wordt geopend! Nu is het dus de vraag of het goed gaat lopen, en of ze al hun investeringen terug kunnen verdienen. Als dit niet lukt, gaat de zaak namelijk failliet en is alle moeite voor niets geweest. Samen met hun trouwe bedienden Bessie en Bill gaan ze hun uiterste best doen om er iets moois van te maken en om hun gasten het naar de zin te maken. Het is dus heel belangrijk dat de gasten op hun wenken bediend worden, en zo snel mogelijk datgene krijgen waar ze om vragen. Help jij Melvin, Manuela, Bill en Bessie een handje? Het is de bedoeling dat je klikt op de dingen waar je gasten om vragen: vragen ze om de sleutels, klik dan op het bureau waar de sleutels liggen en daarna weer op je gast. Vragen ze om een kop koffie, klik dan eerst op de koffieautomaat en daarna op de gast. En als er dingen schoongemaakt of gerepareerd moeten worden, kun je dit doen door links en rechts onderin het scherm te klikken. Als je gasten tevreden zijn, betalen ze hun verblijf (klik wel even op het geld dat ze neerleggen!) en kun je in een volgend level nog meer investeringen doen. Zo kun je nog meer kamers openen, planten neerzetten, zorgen voor kranten, telefoons en veel meer andere dingen die het verblijf van je gasten nog aangenamer maken. Uiteraard wordt het steeds drukker in het hotel, en dat zul je merken aan de snelheid waarmee je moet handelen. Succes!

Besturing:

Klik op de dingen waar je gasten om vragen, en klik vervolgens op de gasten om ze te bedienen.

Sluiten