Hoe te spelen?

Checkpoint

Klik 'Toestaan' om Checkpoint te spelen! Klik op 'Altijd toestaan' om Checkpoint te spelen!

Een aantal van onze games op Speeleiland.nl hebben Flash nodig. Dit moet 1 keer geactiveerd worden. Daarna werkt het vanzelf!

Flash is een multimedia platform dat gebruikt wordt voor browser games, videos, en andere interactieve internet applicaties. Elk spel op Speeleiland.nl is grondig gecheckt op virussen en andere mogelijke problemen, volgens onze strikte richtlijnen. Daarom kan je Flash met een gerust hart activeren. Als je vragen hebt, kan je ons natuurlijk altijd contacteren.

Het kan zijn dat je nog even moet wachten als de Toestaan knop niet onmiddelijk verschijnt. Als de pagina volledig geladen is maar de knop verschijnt nog altijd niet, dan kan je ons een mailtje sturen met je je browser (bvb Edge of Chrome) en welke versie, en dan zullen we ernaar kijken!

Speeleiland.nl

CheckpointEen moment aub, bezig met laden…
00:00
Advertentie
Je kunt deze advertentie overslaan over: 00:00
Deze advertentie nu overslaan
Je spel wordt geladen. Dankzij de advertentie kun jij dit spel gratis spelen.
Dit is een reclamebreak, je spel is nu gepauzeerd. Na deze reclamebreak gaat het spel weer verder.
Hoe te spelen?

Checkpoint

Omschrijving:

Loods dit mannetje door alle levels heen en trotseer de gevaren en obstakels die hij tegen zal komen! Hierbij moet je je hersenen af en toe goed laten kraken, want op het eerste gezicht lijken bepaalde obstakels onneembaar. Hij komt langs allerlei checkpoints, waarbij hij hendels moet overhalen om naar het volgende level door te gaan.

Besturing:

Gebruik WASD of de pijltjestoetsen om te bewegen en de spatiebalk om te springen. Als je een sliding wilt maken, druk je op D+S of op pijltje naar rechts+omlaag. Om tegen muren op te klimmen, druk je òf op W, dan A, en weer W, òf op het pijltje omhoog, dan op het pijltje naar links en dan weer op het pijltje omhoog. Met P onderbreek je de game.

Sluiten