Hoe te spelen?

Chrome Wars Arena

Klik 'Toestaan' om Chrome Wars Arena te spelen!Klik op 'Altijd toestaan' om Chrome Wars Arena te spelen!

Een aantal van onze games op Speeleiland.nl hebben Flash nodig. Dit moet 1 keer geactiveerd worden. Daarna werkt het vanzelf!

Flash is een multimedia platform dat gebruikt wordt voor browser games, videos, en andere interactieve internet applicaties. Elk spel op Speeleiland.nl is grondig gecheckt op virussen en andere mogelijke problemen, volgens onze strikte richtlijnen. Daarom kan je Flash met een gerust hart activeren. Als je vragen hebt, kan je ons natuurlijk altijd contacteren.

Het kan zijn dat je nog even moet wachten als de Toestaan knop niet onmiddelijk verschijnt. Als de pagina volledig geladen is maar de knop verschijnt nog altijd niet, dan kan je ons een mailtje sturen met je je browser (bvb Edge of Chrome) en welke versie, en dan zullen we ernaar kijken!

Speeleiland.nl

Chrome Wars ArenaEen moment aub, bezig met laden…
00:00
Advertentie
Je kunt deze advertentie overslaan over: 00:00
Deze advertentie nu overslaan
Je spel wordt geladen. Dankzij de advertentie kun jij dit spel gratis spelen.
Dit is een reclamebreak, je spel is nu gepauzeerd. Na deze reclamebreak gaat het spel weer verder.
Hoe te spelen?

Chrome Wars Arena

Omschrijving:

In dit spel speel je een robot die zich een weg moet vechten door 6 arena's, gevuld met 50 verschillende vijanden. Je doel is om nummer 1 in de Battledome te worden, de arena waar alle robots in de toekomst vechten of gevechten bekijken. Versla andere robots, verdien geld, vervang je eigen onderdelen, en word de sterkste en beste vechter in de Battledome!

Besturing:

Je speelt het spel met je muis. Selecteer tijdens het spel eerst je robot. In de lobby kan je naar de botshop waar je onderdelen kan kopen voor je robot. Je kan ook vanuit de lobby een gevecht beginnen of kijken waar je op de tournamentladder staat. Gebruik tijdens een gevecht ook je robotschild en reparatiekits om het langer uit te houden.

Sluiten