Hoe te spelen?

Classic 8-Ball Multiplayer

Klik 'Toestaan' om Classic 8-Ball Multiplayer te spelen! Klik op 'Altijd toestaan' om Classic 8-Ball Multiplayer te spelen!

Een aantal van onze games op Speeleiland.nl hebben Flash nodig. Dit moet 1 keer geactiveerd worden. Daarna werkt het vanzelf!

Flash is een multimedia platform dat gebruikt wordt voor browser games, videos, en andere interactieve internet applicaties. Elk spel op Speeleiland.nl is grondig gecheckt op virussen en andere mogelijke problemen, volgens onze strikte richtlijnen. Daarom kan je Flash met een gerust hart activeren. Als je vragen hebt, kan je ons natuurlijk altijd contacteren.

Het kan zijn dat je nog even moet wachten als de Toestaan knop niet onmiddelijk verschijnt. Als de pagina volledig geladen is maar de knop verschijnt nog altijd niet, dan kan je ons een mailtje sturen met je je browser (bvb Edge of Chrome) en welke versie, en dan zullen we ernaar kijken!

Speeleiland.nl

Classic 8-Ball MultiplayerEen moment aub, bezig met laden…
00:00
Advertentie
Je kunt deze advertentie overslaan over: 00:00
Deze advertentie nu overslaan
Je spel wordt geladen. Dankzij de advertentie kun jij dit spel gratis spelen.
Dit is een reclamebreak, je spel is nu gepauzeerd. Na deze reclamebreak gaat het spel weer verder.
Hoe te spelen?

Classic 8-Ball Multiplayer

Omschrijving:

In Classic 8-Ball Multiplayer speel je online een potje 8-Ball tegen vrienden of onbekenden. Ken je de regels van dit poolspel? Er zijn 16 ballen: 1 witte speelbal, en 15 genummerde ballen. De nummers 1 t/m 7 zijn 'hele' ballen, de nummers 9 t/m 15 zijn 'halve' ballen. De zwarte bal, met nummer 8, is de 8-ball. De ene speler speelt met de hele ballen, de andere speler speelt met de halve. Pot al je eigen ballen, zonder dat de witte stootbal hierbij in een pocket terechtkomt. De 8-ball wordt als laatste gepot. Succes!

Besturing:

Dit online poolspel speel je met de muis.

Sluiten