Hoe te spelen?

De weg naar buiten

Klik 'Toestaan' om De weg naar buiten te spelen! Klik op 'Altijd toestaan' om De weg naar buiten te spelen!

Een aantal van onze games op Speeleiland.nl hebben Flash nodig. Dit moet 1 keer geactiveerd worden. Daarna werkt het vanzelf!

Flash is een multimedia platform dat gebruikt wordt voor browser games, videos, en andere interactieve internet applicaties. Elk spel op Speeleiland.nl is grondig gecheckt op virussen en andere mogelijke problemen, volgens onze strikte richtlijnen. Daarom kan je Flash met een gerust hart activeren. Als je vragen hebt, kan je ons natuurlijk altijd contacteren.

Het kan zijn dat je nog even moet wachten als de Toestaan knop niet onmiddelijk verschijnt. Als de pagina volledig geladen is maar de knop verschijnt nog altijd niet, dan kan je ons een mailtje sturen met je je browser (bvb Edge of Chrome) en welke versie, en dan zullen we ernaar kijken!

Speeleiland.nl

De weg naar buitenEen moment aub, bezig met laden…
00:00
Advertentie
Je kunt deze advertentie overslaan over: 00:00
Deze advertentie nu overslaan
Je spel wordt geladen. Dankzij de advertentie kun jij dit spel gratis spelen.
Dit is een reclamebreak, je spel is nu gepauzeerd. Na deze reclamebreak gaat het spel weer verder.
Hoe te spelen?

De weg naar buiten

Omschrijving:

Help dit blauwe mannetje om de uitgang te bereiken. Dit spel kan je zowel in de uniplayer- als in de multiplayer-modus spelen.

Besturing:

Gebruik A of de linkermuisknop om naar links te rennen, D of de rechtermuisknop om naar rechts te rennen, W of het pijltje omhoog om te springen en S of het pijltje omlaag om omlaag te duiken.

Sluiten