Hoe te spelen?

Dierentuin inrichten

Klik 'Toestaan' om Dierentuin inrichten te spelen! Klik op 'Altijd toestaan' om Dierentuin inrichten te spelen!

Een aantal van onze games op Speeleiland.nl hebben Flash nodig. Dit moet 1 keer geactiveerd worden. Daarna werkt het vanzelf!

Flash is een multimedia platform dat gebruikt wordt voor browser games, videos, en andere interactieve internet applicaties. Elk spel op Speeleiland.nl is grondig gecheckt op virussen en andere mogelijke problemen, volgens onze strikte richtlijnen. Daarom kan je Flash met een gerust hart activeren. Als je vragen hebt, kan je ons natuurlijk altijd contacteren.

Het kan zijn dat je nog even moet wachten als de Toestaan knop niet onmiddelijk verschijnt. Als de pagina volledig geladen is maar de knop verschijnt nog altijd niet, dan kan je ons een mailtje sturen met je je browser (bvb Edge of Chrome) en welke versie, en dan zullen we ernaar kijken!

Speeleiland.nl

Dierentuin inrichtenEen moment aub, bezig met laden…
00:00
Advertentie
Je kunt deze advertentie overslaan over: 00:00
Deze advertentie nu overslaan
Je spel wordt geladen. Dankzij de advertentie kun jij dit spel gratis spelen.
Dit is een reclamebreak, je spel is nu gepauzeerd. Na deze reclamebreak gaat het spel weer verder.
Hoe te spelen?

Dierentuin inrichten

Omschrijving:

Laten we vandaag een dagje in de dierentuin gaan rondkijken. We nemen alle honden mee. Ze kunnen daar lekker ravotten en snuffelen. Maak een indeling waar je de vissen wilt hebben en waar de waterplanten. Zet een bankje neer zodat de mensen even lekker kunnen zitten. Op de tafel komen natuurlijk heerlijke drankjes en etenswaren te staan. Pas op dat de honden het niet stiekem opeten. Ga maar zitten en kijk naar de panda's, nijlpaarden, herten, beren en heel veel verschillende vogels. Woef, woef, ook de honden hebben het erg naar hun zin.

Besturing:

Speel dit dieren-decoratiespel met de muis.

Sluiten