Hoe te spelen?

Een huis vol baby's

Klik 'Toestaan' om Een huis vol baby's te spelen! Klik op 'Altijd toestaan' om Een huis vol baby's te spelen!

Een aantal van onze games op Speeleiland.nl hebben Flash nodig. Dit moet 1 keer geactiveerd worden. Daarna werkt het vanzelf!

Flash is een multimedia platform dat gebruikt wordt voor browser games, videos, en andere interactieve internet applicaties. Elk spel op Speeleiland.nl is grondig gecheckt op virussen en andere mogelijke problemen, volgens onze strikte richtlijnen. Daarom kan je Flash met een gerust hart activeren. Als je vragen hebt, kan je ons natuurlijk altijd contacteren.

Het kan zijn dat je nog even moet wachten als de Toestaan knop niet onmiddelijk verschijnt. Als de pagina volledig geladen is maar de knop verschijnt nog altijd niet, dan kan je ons een mailtje sturen met je je browser (bvb Edge of Chrome) en welke versie, en dan zullen we ernaar kijken!

Speeleiland.nl

Een huis vol baby'sEen moment aub, bezig met laden…
00:00
Advertentie
Je kunt deze advertentie overslaan over: 00:00
Deze advertentie nu overslaan
Je spel wordt geladen. Dankzij de advertentie kun jij dit spel gratis spelen.
Dit is een reclamebreak, je spel is nu gepauzeerd. Na deze reclamebreak gaat het spel weer verder.
Hoe te spelen?

Een huis vol baby's

Omschrijving:

Kijk hier nu eens! Een baby die rustig ligt te slapen en een baby die lekker aan het spelen is. Och, maar daar zit er eentje te huilen: ook dat hoort erbij in het kinderdagverblijf. In dit spel kun je kiezen uit heel veel baby's. Geef ze een glijbaan en een zandbak en nog veel meer speelgoed waarmee ze zich kunnen vermaken, en waarvan ze iets kunnen leren. Natuurlijk moeten er ook verzorgsters zijn om op al die kleintjes te letten. Richt je dit kinderdagverblijf zo leuk mogelijk in? Ik denk dat de kleintjes het dan erg naar hun zin zullen hebben.

Besturing:

Speel dit babyspel met de muis.

Sluiten