Hoe te spelen?

Euro vrije trap 2012

Klik 'Toestaan' om Euro vrije trap 2012 te spelen!Klik op 'Altijd toestaan' om Euro vrije trap 2012 te spelen!

Een aantal van onze games op Speeleiland.nl hebben Flash nodig. Dit moet 1 keer geactiveerd worden. Daarna werkt het vanzelf!

Flash is een multimedia platform dat gebruikt wordt voor browser games, videos, en andere interactieve internet applicaties. Elk spel op Speeleiland.nl is grondig gecheckt op virussen en andere mogelijke problemen, volgens onze strikte richtlijnen. Daarom kan je Flash met een gerust hart activeren. Als je vragen hebt, kan je ons natuurlijk altijd contacteren.

Het kan zijn dat je nog even moet wachten als de Toestaan knop niet onmiddelijk verschijnt. Als de pagina volledig geladen is maar de knop verschijnt nog altijd niet, dan kan je ons een mailtje sturen met je je browser (bvb Edge of Chrome) en welke versie, en dan zullen we ernaar kijken!

Speeleiland.nl

Euro vrije trap 2012



Een moment aub, bezig met laden…
00:00
Advertentie
Je kunt deze advertentie overslaan over: 00:00
Deze advertentie nu overslaan
Je spel wordt geladen. Dankzij de advertentie kun jij dit spel gratis spelen.
Dit is een reclamebreak, je spel is nu gepauzeerd. Na deze reclamebreak gaat het spel weer verder.
Hoe te spelen?

Euro vrije trap 2012

Omschrijving:

Knal die bal in het doel en zorg dat de tegenstander niet scoort! Kies je team en probeer om de winnaar te worden van het Europese kampioenschap voetbal. Om beurten ben je aan de beurt als speler die een vrije trap neemt, en als keeper. Wanneer jij scoort, verdien je 50 punten en wanneer je een bal tegenhoudt, verdien je 30 punten. Wanneer je een munt raakt, krijg je bonuspunten.

Besturing:

Gebruik de muis om de schietrichting en -hoogte te bepalen. Als je de bal met een boog wilt schieten, houd je de linker muisknop ingedrukt terwijl je de pijl naar links of naar rechts verplaatst. Houd de linker muisknop ingedrukt tot je de juiste schietkracht hebt ingesteld.

Sluiten