Hoe te spelen?

Flitsgevecht

Klik 'Toestaan' om Flitsgevecht te spelen! Klik op 'Altijd toestaan' om Flitsgevecht te spelen!

Een aantal van onze games op Speeleiland.nl hebben Flash nodig. Dit moet 1 keer geactiveerd worden. Daarna werkt het vanzelf!

Flash is een multimedia platform dat gebruikt wordt voor browser games, videos, en andere interactieve internet applicaties. Elk spel op Speeleiland.nl is grondig gecheckt op virussen en andere mogelijke problemen, volgens onze strikte richtlijnen. Daarom kan je Flash met een gerust hart activeren. Als je vragen hebt, kan je ons natuurlijk altijd contacteren.

Het kan zijn dat je nog even moet wachten als de Toestaan knop niet onmiddelijk verschijnt. Als de pagina volledig geladen is maar de knop verschijnt nog altijd niet, dan kan je ons een mailtje sturen met je je browser (bvb Edge of Chrome) en welke versie, en dan zullen we ernaar kijken!

Speeleiland.nl

FlitsgevechtEen moment aub, bezig met laden…
00:00
Advertentie
Je kunt deze advertentie overslaan over: 00:00
Deze advertentie nu overslaan
Je spel wordt geladen. Dankzij de advertentie kun jij dit spel gratis spelen.
Dit is een reclamebreak, je spel is nu gepauzeerd. Na deze reclamebreak gaat het spel weer verder.
Hoe te spelen?

Flitsgevecht

Omschrijving:

Dit vechtspel speel je met twee spelers of tegen de computer. Je kunt verschillende settings kiezen om in te vechten.

Besturing:

Speler 1: gebruik A om naar links te bewegen, D om naar rechts te bewegen, W om te springen en S om te duiken. Druk op J om aan te vallen, K voor speciale acties en L om te blokkeren. Speler 2: gebruik de linker pijltjestoets om naar links te bewegen, de rechter pijltjestoets om naar rechts te bewegen, het pijltje omhoog om te springen en het pijltje omlaag om te duiken. Druk op 2 om aan te vallen, 3 voor speciale acties en 0 om te blokkeren.

Sluiten