Heuvelracen

Autoracen is natuurlijk wel heel cool. Maar wat zou je er van zeggen als we iets hebben wat er op lijkt, maar dat nog véél vetter is om te spelen.. Lijkt je dat wat? Ga maar alvast goed zitten, want we hebben dan de ultieme verrassing voor je: heuvelracen! Op speeleiland.nl zit je goed, want wij hebben de leukste en meest verslavende voor jou klaarstaan. Stap achter het stuur van je bolide, trap het gaspedaal diep in, scheur door het parcours en laat al je tegenstanders verdwijnen in de grote stofwolk die jij achterlaat!

Zoek jouw beste racevoertuig uit, pas deze aan al je wensen aan en rijd zo lekker de modder in! Heerlijk crossen met je raceauto over steile bergen, door modderplassen en dwars door ruwe gebieden en probeer als eerste over de finish te rijden. Rijd je liever op een vette motor? Dat is geen probleem! Je kunt nu je eigen motor uitkiezen en pimpen in bijvoorbeeld Motor Stunten, FMX racen of Uphill Rush. Klaar voor de start? Vol gas en voer de gevaarlijkste stunts uit!

Tip van Speeleiland.nl: Dune buggy. Rijd met je strandbuggy over het parcours door de duinen en maak de vetste sprongen over de verschillende obstakels! Veel cross-plezier toegewenst!

Advertentie
Sluiten