Hoe te spelen?

Jamal in de wespenbunker

Klik 'Toestaan' om Jamal in de wespenbunker te spelen! Klik op 'Altijd toestaan' om Jamal in de wespenbunker te spelen!

Een aantal van onze games op Speeleiland.nl hebben Flash nodig. Dit moet 1 keer geactiveerd worden. Daarna werkt het vanzelf!

Flash is een multimedia platform dat gebruikt wordt voor browser games, videos, en andere interactieve internet applicaties. Elk spel op Speeleiland.nl is grondig gecheckt op virussen en andere mogelijke problemen, volgens onze strikte richtlijnen. Daarom kan je Flash met een gerust hart activeren. Als je vragen hebt, kan je ons natuurlijk altijd contacteren.

Het kan zijn dat je nog even moet wachten als de Toestaan knop niet onmiddelijk verschijnt. Als de pagina volledig geladen is maar de knop verschijnt nog altijd niet, dan kan je ons een mailtje sturen met je je browser (bvb Edge of Chrome) en welke versie, en dan zullen we ernaar kijken!

Speeleiland.nl

Jamal in de wespenbunkerEen moment aub, bezig met laden…
00:00
Advertentie
Je kunt deze advertentie overslaan over: 00:00
Deze advertentie nu overslaan
Je spel wordt geladen. Dankzij de advertentie kun jij dit spel gratis spelen.
Dit is een reclamebreak, je spel is nu gepauzeerd. Na deze reclamebreak gaat het spel weer verder.
Hoe te spelen?

Jamal in de wespenbunker

Omschrijving:

Heb jij wel eens een spin gezien die graag fruit eet? Jamal is er zo eentje! Zorg dat hij alle vruchten verzamelt, en doorloop de levels.

Besturing:

Besturing door middel van de pijltjestoetsen.
Druk op Shift om een draad weg te slingeren. Druk op het pijltje omhoog en op het pijltje omlaag om de draad langer of korter te maken. Druk nog een keer op Shift om de draad los te laten.
Ctrl = beter richten voor het afschieten van een draad.

Sluiten