Hoe te spelen?

Jenna

Klik 'Toestaan' om Jenna te spelen! Klik op 'Altijd toestaan' om Jenna te spelen!

Een aantal van onze games op Speeleiland.nl hebben Flash nodig. Dit moet 1 keer geactiveerd worden. Daarna werkt het vanzelf!

Flash is een multimedia platform dat gebruikt wordt voor browser games, videos, en andere interactieve internet applicaties. Elk spel op Speeleiland.nl is grondig gecheckt op virussen en andere mogelijke problemen, volgens onze strikte richtlijnen. Daarom kan je Flash met een gerust hart activeren. Als je vragen hebt, kan je ons natuurlijk altijd contacteren.

Het kan zijn dat je nog even moet wachten als de Toestaan knop niet onmiddelijk verschijnt. Als de pagina volledig geladen is maar de knop verschijnt nog altijd niet, dan kan je ons een mailtje sturen met je je browser (bvb Edge of Chrome) en welke versie, en dan zullen we ernaar kijken!

Speeleiland.nl

JennaEen moment aub, bezig met laden…
00:00
Advertentie
Je kunt deze advertentie overslaan over: 00:00
Deze advertentie nu overslaan
Je spel wordt geladen. Dankzij de advertentie kun jij dit spel gratis spelen.
Dit is een reclamebreak, je spel is nu gepauzeerd. Na deze reclamebreak gaat het spel weer verder.
Hoe te spelen?

Jenna

Omschrijving:

Ga samen met Jenna op avontuur uit en vind de tien gouden beelden. Dit is natuurlijk niet zo makkelijk als het klinkt, want in er zijn ook vreselijke vijanden, zoals die vervelende vogels die je moet slaan en de slangen die je moet wegschoppen. In elk level zitten ook nog een heleboel vallen en je moet snel reageren om geen schade op te lopen en door het level te komen voor de tijd om is. Ga tussen de levels door ook terug naar het dorp om schatten op te slaan of te verkopen en nuttige dingen in te kopen. Succes!

Besturing:

Dit spel speel je met de muis. Bestuur Jenna door middel van de pijlen in het level. Je kunt lopen, rennen, wegduiken, springen, verspringen en stoppen.

Sluiten