Hoe te spelen?

Kaasdief Jerry

Klik 'Toestaan' om Kaasdief Jerry te spelen! Klik op 'Altijd toestaan' om Kaasdief Jerry te spelen!

Een aantal van onze games op Speeleiland.nl hebben Flash nodig. Dit moet 1 keer geactiveerd worden. Daarna werkt het vanzelf!

Flash is een multimedia platform dat gebruikt wordt voor browser games, videos, en andere interactieve internet applicaties. Elk spel op Speeleiland.nl is grondig gecheckt op virussen en andere mogelijke problemen, volgens onze strikte richtlijnen. Daarom kan je Flash met een gerust hart activeren. Als je vragen hebt, kan je ons natuurlijk altijd contacteren.

Het kan zijn dat je nog even moet wachten als de Toestaan knop niet onmiddelijk verschijnt. Als de pagina volledig geladen is maar de knop verschijnt nog altijd niet, dan kan je ons een mailtje sturen met je je browser (bvb Edge of Chrome) en welke versie, en dan zullen we ernaar kijken!

Speeleiland.nl

Kaasdief JerryEen moment aub, bezig met laden…
00:00
Advertentie
Je kunt deze advertentie overslaan over: 00:00
Deze advertentie nu overslaan
Je spel wordt geladen. Dankzij de advertentie kun jij dit spel gratis spelen.
Dit is een reclamebreak, je spel is nu gepauzeerd. Na deze reclamebreak gaat het spel weer verder.
Hoe te spelen?

Kaasdief Jerry

Omschrijving:

Tom heeft Jerry betrapt toen die een stuk kaas uit de koelkast pakte. Help Jerry om veilig bij zijn muizenhol aan te komen, zonder dat Tom hem pakt!

Besturing:

Gebruik de spatiebalk om over de voorwerpen te springen die Jerry op zijn pad tegenkomt. Druk 1x om een enkele sprong uit te voeren, 2x voor een dubbele sprong.

Sluiten