Hoe te spelen?

Kerstmeisje

Klik 'Toestaan' om Kerstmeisje te spelen! Klik op 'Altijd toestaan' om Kerstmeisje te spelen!

Een aantal van onze games op Speeleiland.nl hebben Flash nodig. Dit moet 1 keer geactiveerd worden. Daarna werkt het vanzelf!

Flash is een multimedia platform dat gebruikt wordt voor browser games, videos, en andere interactieve internet applicaties. Elk spel op Speeleiland.nl is grondig gecheckt op virussen en andere mogelijke problemen, volgens onze strikte richtlijnen. Daarom kan je Flash met een gerust hart activeren. Als je vragen hebt, kan je ons natuurlijk altijd contacteren.

Het kan zijn dat je nog even moet wachten als de Toestaan knop niet onmiddelijk verschijnt. Als de pagina volledig geladen is maar de knop verschijnt nog altijd niet, dan kan je ons een mailtje sturen met je je browser (bvb Edge of Chrome) en welke versie, en dan zullen we ernaar kijken!

Speeleiland.nl

KerstmeisjeEen moment aub, bezig met laden…
00:00
Advertentie
Je kunt deze advertentie overslaan over: 00:00
Deze advertentie nu overslaan
Je spel wordt geladen. Dankzij de advertentie kun jij dit spel gratis spelen.
Dit is een reclamebreak, je spel is nu gepauzeerd. Na deze reclamebreak gaat het spel weer verder.
Hoe te spelen?

Kerstmeisje

Omschrijving:

Dit is een Kerst-aankleedspel met twee leuke meisjes in de hoofdrol. Zoek je wat hippe, warme kleren uit voor de meisjes in dit spel? Als je hiermee klaar bent, kun je een mooie achtergrond uitkiezen, en deze versieren met mooie kerstspulletjes, zoals een kerstmuts en kerstbomen.

Besturing:

Dit Kerst-aankleedspel speel je met de muis.

Sluiten