Hoe te spelen?

Kirby's Sterrenverzamelaar

Klik 'Toestaan' om Kirby's Sterrenverzamelaar te spelen! Klik op 'Altijd toestaan' om Kirby's Sterrenverzamelaar te spelen!

Een aantal van onze games op Speeleiland.nl hebben Flash nodig. Dit moet 1 keer geactiveerd worden. Daarna werkt het vanzelf!

Flash is een multimedia platform dat gebruikt wordt voor browser games, videos, en andere interactieve internet applicaties. Elk spel op Speeleiland.nl is grondig gecheckt op virussen en andere mogelijke problemen, volgens onze strikte richtlijnen. Daarom kan je Flash met een gerust hart activeren. Als je vragen hebt, kan je ons natuurlijk altijd contacteren.

Het kan zijn dat je nog even moet wachten als de Toestaan knop niet onmiddelijk verschijnt. Als de pagina volledig geladen is maar de knop verschijnt nog altijd niet, dan kan je ons een mailtje sturen met je je browser (bvb Edge of Chrome) en welke versie, en dan zullen we ernaar kijken!

Speeleiland.nl

Kirby's SterrenverzamelaarEen moment aub, bezig met laden…
00:00
Advertentie
Je kunt deze advertentie overslaan over: 00:00
Deze advertentie nu overslaan
Je spel wordt geladen. Dankzij de advertentie kun jij dit spel gratis spelen.
Dit is een reclamebreak, je spel is nu gepauzeerd. Na deze reclamebreak gaat het spel weer verder.
Hoe te spelen?

Kirby's Sterrenverzamelaar

Omschrijving:

Level 1: verzamel de sterren die in groepen op je af komen, en kijk uit voor de vijanden. De hoeden helpen je een eindje verder. Level 2: verzamel sterren en schiet vijanden neer. Zorg dat je sterrental boven de 0 blijft, en hou de eindbaas goed in de gaten!

Besturing:

Level 1: gebruik de linker pijltjestoets om naar links te gaan, de rechter pijltjestoets om naar rechts te gaan, de spatiebalk om te springen en Ctrl om een vuurbal af te vuren. Level 2: gebruik de linker pijltjestoets om naar links te gaan, de rechter pijltjestoets om naar rechts te gaan, het pijltje omhoog om omhoog te gaan, het pijltje omlaag om omlaag te gaan en de spatiebalk om te schieten.

Sluiten