Hoe te spelen?

Koppige robot 2

Klik 'Toestaan' om Koppige robot 2 te spelen! Klik op 'Altijd toestaan' om Koppige robot 2 te spelen!

Een aantal van onze games op Speeleiland.nl hebben Flash nodig. Dit moet 1 keer geactiveerd worden. Daarna werkt het vanzelf!

Flash is een multimedia platform dat gebruikt wordt voor browser games, videos, en andere interactieve internet applicaties. Elk spel op Speeleiland.nl is grondig gecheckt op virussen en andere mogelijke problemen, volgens onze strikte richtlijnen. Daarom kan je Flash met een gerust hart activeren. Als je vragen hebt, kan je ons natuurlijk altijd contacteren.

Het kan zijn dat je nog even moet wachten als de Toestaan knop niet onmiddelijk verschijnt. Als de pagina volledig geladen is maar de knop verschijnt nog altijd niet, dan kan je ons een mailtje sturen met je je browser (bvb Edge of Chrome) en welke versie, en dan zullen we ernaar kijken!

Speeleiland.nl

Koppige robot 2Een moment aub, bezig met laden…
00:00
Advertentie
Je kunt deze advertentie overslaan over: 00:00
Deze advertentie nu overslaan
Je spel wordt geladen. Dankzij de advertentie kun jij dit spel gratis spelen.
Dit is een reclamebreak, je spel is nu gepauzeerd. Na deze reclamebreak gaat het spel weer verder.
Hoe te spelen?

Koppige robot 2

Omschrijving:

Deze robot is vastbesloten om zijn doel te halen. Help jij hem hierbij?

Besturing:

Gebruik de linker en rechter pijltjestoetsen om te lopen en het pijltje omhoog, X of S om te springen. Door Z of A ingedrukt te houden, schiet je een haak in het plafond of de muur. Vervolgens kun je met de pijltjes omhoog en omlaag je hoogte bepalen, en gebruik je de linker en rechter pijltjestoetsen om heen en weer te slingeren.

Sluiten