Hoe te spelen?

Krankzinnige spellendoos

Klik 'Toestaan' om Krankzinnige spellendoos te spelen! Klik op 'Altijd toestaan' om Krankzinnige spellendoos te spelen!

Een aantal van onze games op Speeleiland.nl hebben Flash nodig. Dit moet 1 keer geactiveerd worden. Daarna werkt het vanzelf!

Flash is een multimedia platform dat gebruikt wordt voor browser games, videos, en andere interactieve internet applicaties. Elk spel op Speeleiland.nl is grondig gecheckt op virussen en andere mogelijke problemen, volgens onze strikte richtlijnen. Daarom kan je Flash met een gerust hart activeren. Als je vragen hebt, kan je ons natuurlijk altijd contacteren.

Het kan zijn dat je nog even moet wachten als de Toestaan knop niet onmiddelijk verschijnt. Als de pagina volledig geladen is maar de knop verschijnt nog altijd niet, dan kan je ons een mailtje sturen met je je browser (bvb Edge of Chrome) en welke versie, en dan zullen we ernaar kijken!

Speeleiland.nl

Krankzinnige spellendoosEen moment aub, bezig met laden…
00:00
Advertentie
Je kunt deze advertentie overslaan over: 00:00
Deze advertentie nu overslaan
Je spel wordt geladen. Dankzij de advertentie kun jij dit spel gratis spelen.
Dit is een reclamebreak, je spel is nu gepauzeerd. Na deze reclamebreak gaat het spel weer verder.
Hoe te spelen?

Krankzinnige spellendoos

Omschrijving:

Dit is een verzameling minigames, waarin van alles en nog wat kan gebeuren. Ieder spel heeft zijn eigen regels en doelen. Zorg dat je genoeg levens behoudt! Je kunt de spellen in de story mode spelen, of in de random mode. In de story mode speel je alle spellen achter elkaar. Zodra je ze allemaal hebt uitgespeeld, win je. In de random mode kiest de computer een spel voor je uit, en speel je door tot je geen levens meer hebt. Veel plezier!

Besturing:

De besturing van de minigames gaat met muis en toetsenbord. Kijk voor de besturing even naar de instructies in het spelletje.

Sluiten