Hoe te spelen?

Liefde in de disco

Klik 'Toestaan' om Liefde in de disco te spelen! Klik op 'Altijd toestaan' om Liefde in de disco te spelen!

Een aantal van onze games op Speeleiland.nl hebben Flash nodig. Dit moet 1 keer geactiveerd worden. Daarna werkt het vanzelf!

Flash is een multimedia platform dat gebruikt wordt voor browser games, videos, en andere interactieve internet applicaties. Elk spel op Speeleiland.nl is grondig gecheckt op virussen en andere mogelijke problemen, volgens onze strikte richtlijnen. Daarom kan je Flash met een gerust hart activeren. Als je vragen hebt, kan je ons natuurlijk altijd contacteren.

Het kan zijn dat je nog even moet wachten als de Toestaan knop niet onmiddelijk verschijnt. Als de pagina volledig geladen is maar de knop verschijnt nog altijd niet, dan kan je ons een mailtje sturen met je je browser (bvb Edge of Chrome) en welke versie, en dan zullen we ernaar kijken!

Speeleiland.nl

Liefde in de discoEen moment aub, bezig met laden…
00:00
Advertentie
Je kunt deze advertentie overslaan over: 00:00
Deze advertentie nu overslaan
Je spel wordt geladen. Dankzij de advertentie kun jij dit spel gratis spelen.
Dit is een reclamebreak, je spel is nu gepauzeerd. Na deze reclamebreak gaat het spel weer verder.
Hoe te spelen?

Liefde in de disco

Omschrijving:

Het is zaterdagavond. Iedereen gaat vanavond uit en veel mensen gaan op stap in de disco. In deze disco is het supergezellig. Er zijn heel veel jongens en meiden. Kies uit wie je vanavond wilt zijn en ga op zoek naar leuke jongens! In dit spel moet je proberen zo veel mogelijk jongens te veroveren. Pas je wel op voor de andere meisjes? Zij zouden wel eens dezelfde plannen kunnen hebben, maar dat laat jij natuurlijk niet gebeuren!

Besturing:

Gebruik je muis om dit flirtspel te spelen.

Sluiten