Hoe te spelen?

Line Rider versie 1.5

Klik 'Toestaan' om Line Rider versie 1.5 te spelen!Klik op 'Altijd toestaan' om Line Rider versie 1.5 te spelen!

Een aantal van onze games op Speeleiland.nl hebben Flash nodig. Dit moet 1 keer geactiveerd worden. Daarna werkt het vanzelf!

Flash is een multimedia platform dat gebruikt wordt voor browser games, videos, en andere interactieve internet applicaties. Elk spel op Speeleiland.nl is grondig gecheckt op virussen en andere mogelijke problemen, volgens onze strikte richtlijnen. Daarom kan je Flash met een gerust hart activeren. Als je vragen hebt, kan je ons natuurlijk altijd contacteren.

Het kan zijn dat je nog even moet wachten als de Toestaan knop niet onmiddelijk verschijnt. Als de pagina volledig geladen is maar de knop verschijnt nog altijd niet, dan kan je ons een mailtje sturen met je je browser (bvb Edge of Chrome) en welke versie, en dan zullen we ernaar kijken!

Speeleiland.nl

Line Rider versie 1.5Een moment aub, bezig met laden…
00:00
Advertentie
Je kunt deze advertentie overslaan over: 00:00
Deze advertentie nu overslaan
Je spel wordt geladen. Dankzij de advertentie kun jij dit spel gratis spelen.
Dit is een reclamebreak, je spel is nu gepauzeerd. Na deze reclamebreak gaat het spel weer verder.
Hoe te spelen?

Line Rider versie 1.5

Omschrijving:

Teken een lijn van linksboven naar rechtsonder en zie waar het mannetje op de slee naartoe gaat!

Besturing:

Gebruik je muis om dit spel te spelen. Met de blauwe knop kun je een gewone lijn tekenen. waar de slee overheen kan. De rode lijn is een versnellingslijn, wanneer de slee hier overheen glijdt, krijgt hij meer snelheid, ook als hij omhoog gaat. De groene knop is een speciale functie: hiermee kun je dingen op de achtergrond tekenen.

Sluiten