Hoe te spelen?

Maak Katy Perry Op

Klik 'Toestaan' om Maak Katy Perry Op te spelen!Klik op 'Altijd toestaan' om Maak Katy Perry Op te spelen!

Een aantal van onze games op Speeleiland.nl hebben Flash nodig. Dit moet 1 keer geactiveerd worden. Daarna werkt het vanzelf!

Flash is een multimedia platform dat gebruikt wordt voor browser games, videos, en andere interactieve internet applicaties. Elk spel op Speeleiland.nl is grondig gecheckt op virussen en andere mogelijke problemen, volgens onze strikte richtlijnen. Daarom kan je Flash met een gerust hart activeren. Als je vragen hebt, kan je ons natuurlijk altijd contacteren.

Het kan zijn dat je nog even moet wachten als de Toestaan knop niet onmiddelijk verschijnt. Als de pagina volledig geladen is maar de knop verschijnt nog altijd niet, dan kan je ons een mailtje sturen met je je browser (bvb Edge of Chrome) en welke versie, en dan zullen we ernaar kijken!

Speeleiland.nl

Maak Katy Perry OpEen moment aub, bezig met laden…
00:00
Advertentie
Je kunt deze advertentie overslaan over: 00:00
Deze advertentie nu overslaan
Je spel wordt geladen. Dankzij de advertentie kun jij dit spel gratis spelen.
Dit is een reclamebreak, je spel is nu gepauzeerd. Na deze reclamebreak gaat het spel weer verder.
Hoe te spelen?

Maak Katy Perry Op

Omschrijving:

Katy is een bekende popster met veel prachtige jurken. Geef haar in dit spel een hele nieuwe look. Begin met het haar en de make up.
Kies daarna een aantal kledingstukken. Let op: je kunt de jurken van kleur laten veranderen. Kies nog een aantal leuke armbanden en kettinkjes voor haar uit en klaar is jouw nieuwe Katy Perry.
Je kunt haar showen in heel veel verschillende achtergronden.
Veel plezier!

Besturing:

Besturing: Speel dit aankleed spel met behulp van de muis

Sluiten