Hoe te spelen?

Mexicaans worstelen

Klik 'Toestaan' om Mexicaans worstelen te spelen! Klik op 'Altijd toestaan' om Mexicaans worstelen te spelen!

Een aantal van onze games op Speeleiland.nl hebben Flash nodig. Dit moet 1 keer geactiveerd worden. Daarna werkt het vanzelf!

Flash is een multimedia platform dat gebruikt wordt voor browser games, videos, en andere interactieve internet applicaties. Elk spel op Speeleiland.nl is grondig gecheckt op virussen en andere mogelijke problemen, volgens onze strikte richtlijnen. Daarom kan je Flash met een gerust hart activeren. Als je vragen hebt, kan je ons natuurlijk altijd contacteren.

Het kan zijn dat je nog even moet wachten als de Toestaan knop niet onmiddelijk verschijnt. Als de pagina volledig geladen is maar de knop verschijnt nog altijd niet, dan kan je ons een mailtje sturen met je je browser (bvb Edge of Chrome) en welke versie, en dan zullen we ernaar kijken!

Speeleiland.nl

Mexicaans worstelenEen moment aub, bezig met laden…
00:00
Advertentie
Je kunt deze advertentie overslaan over: 00:00
Deze advertentie nu overslaan
Je spel wordt geladen. Dankzij de advertentie kun jij dit spel gratis spelen.
Dit is een reclamebreak, je spel is nu gepauzeerd. Na deze reclamebreak gaat het spel weer verder.
Hoe te spelen?

Mexicaans worstelen

Omschrijving:

Heb je wel eens van Mexicaans worstelen gehoord? Mexicaans worstelen, ook wel 'Lucha libre' genoemd, is een worstelsport waarin kleurrijke maskers worden gebruikt. Kies je 'luchador' en laat hem in de ring zo veel mogelijk overwinningen behalen! Bij iedere overwinning verdien je punten, die je kunt gebruiken om je uiterlijk en vechttechnieken te verbeteren. Als je alle vijf de sterren vult, kun je heel speciale technieken uitvoeren.

Besturing:

Druk op Z om te slaan en op X om te trappen wanneer je tegenstander rechtop staat. Druk op Z om je tegenstander op te pakken, op X om omlaag te trappen en op de spatiebalk om je tegenstander vast te klemmen. Wanneer je rent, kun je de volgende dingen doen: druk op Z om je tegenstander met uitgestrekte arm te tackelen, op X om een dropkick te doen, op Z of X om een gevallen tegenstander een elleboogstoot te geven en op de spatiebalk om een gevallen tegenstander vast te klemmen. Druk op het pijltje omhoog of omlaag om omhoog of omlaag te klimmen.

Sluiten