Hoe te spelen?

Mijn lieve hamster

Klik 'Toestaan' om Mijn lieve hamster te spelen! Klik op 'Altijd toestaan' om Mijn lieve hamster te spelen!

Een aantal van onze games op Speeleiland.nl hebben Flash nodig. Dit moet 1 keer geactiveerd worden. Daarna werkt het vanzelf!

Flash is een multimedia platform dat gebruikt wordt voor browser games, videos, en andere interactieve internet applicaties. Elk spel op Speeleiland.nl is grondig gecheckt op virussen en andere mogelijke problemen, volgens onze strikte richtlijnen. Daarom kan je Flash met een gerust hart activeren. Als je vragen hebt, kan je ons natuurlijk altijd contacteren.

Het kan zijn dat je nog even moet wachten als de Toestaan knop niet onmiddelijk verschijnt. Als de pagina volledig geladen is maar de knop verschijnt nog altijd niet, dan kan je ons een mailtje sturen met je je browser (bvb Edge of Chrome) en welke versie, en dan zullen we ernaar kijken!

Speeleiland.nl

Mijn lieve hamsterEen moment aub, bezig met laden…
00:00
Advertentie
Je kunt deze advertentie overslaan over: 00:00
Deze advertentie nu overslaan
Je spel wordt geladen. Dankzij de advertentie kun jij dit spel gratis spelen.
Dit is een reclamebreak, je spel is nu gepauzeerd. Na deze reclamebreak gaat het spel weer verder.
Hoe te spelen?

Mijn lieve hamster

Omschrijving:

In dit spel spelen hamsters de hoofdrol. Hou jij ook zo van deze kleine lieve diertjes? De hamsters wonen in een prachtig verblijf. In het eerste level van het spel moet je voor 1 hamster zorgen. Je kunt de hamster oppakken en overal neerzetten. Je zet hem bij het eten neer om hem te laten eten, bij het water om hem te laten drinken, in het looprad om hem te laten sporten, en nog veel meer. Zo blijft je hamster gezond en gelukkig. Let goed op de tanden van de hamster: als ze te lang worden kan hij namelijk ontsnappen! In dit spel zijn verschillende levels. In elk level komt er 1 hamster meer in je hamsterverblijf.

Besturing:

Speel dit dierenspel met de muis.

Sluiten