Hoe te spelen?

Mode in Californië

Klik 'Toestaan' om Mode in Californië te spelen! Klik op 'Altijd toestaan' om Mode in Californië te spelen!

Een aantal van onze games op Speeleiland.nl hebben Flash nodig. Dit moet 1 keer geactiveerd worden. Daarna werkt het vanzelf!

Flash is een multimedia platform dat gebruikt wordt voor browser games, videos, en andere interactieve internet applicaties. Elk spel op Speeleiland.nl is grondig gecheckt op virussen en andere mogelijke problemen, volgens onze strikte richtlijnen. Daarom kan je Flash met een gerust hart activeren. Als je vragen hebt, kan je ons natuurlijk altijd contacteren.

Het kan zijn dat je nog even moet wachten als de Toestaan knop niet onmiddelijk verschijnt. Als de pagina volledig geladen is maar de knop verschijnt nog altijd niet, dan kan je ons een mailtje sturen met je je browser (bvb Edge of Chrome) en welke versie, en dan zullen we ernaar kijken!

Speeleiland.nl

Mode in CaliforniëEen moment aub, bezig met laden…
00:00
Advertentie
Je kunt deze advertentie overslaan over: 00:00
Deze advertentie nu overslaan
Je spel wordt geladen. Dankzij de advertentie kun jij dit spel gratis spelen.
Dit is een reclamebreak, je spel is nu gepauzeerd. Na deze reclamebreak gaat het spel weer verder.
Hoe te spelen?

Mode in Californië

Omschrijving:

Speel dit leuke spel waarin het gaat over opmaken, aankleden, decoreren, puzzelen fotograferen en verzorgen. Irena en Bobo haar hondje leren je hoe het leven is in het zonnige Californië. Wat is het leuk om daar te wonen zeg! Het is er elke dag zonnig weer, en je kunt dus gerust een luchtige outfit voor Irena uitzoeken. Je vindt er de prachtigste stranden, havens en zwembaden waar Irena kan flaneren met zomerse kleding. Maak met de camera foto's van je creaties en stuur deze naar vrienden of zet ze in het fotoalbum. Ook is het mogelijk om de vloeren en de muren van Irena's appartement te veranderen. Vergeet je ook niet om de planten af en toe water te geven? Bobo vindt het ontzettend leuk als je af en toe eens met hem speelt!

Besturing:

Speel dit modespel met de muis.

Sluiten