Hoe te spelen?

Motherload

Klik 'Toestaan' om Motherload te spelen!Klik op 'Altijd toestaan' om Motherload te spelen!

Een aantal van onze games op Speeleiland.nl hebben Flash nodig. Dit moet 1 keer geactiveerd worden. Daarna werkt het vanzelf!

Flash is een multimedia platform dat gebruikt wordt voor browser games, videos, en andere interactieve internet applicaties. Elk spel op Speeleiland.nl is grondig gecheckt op virussen en andere mogelijke problemen, volgens onze strikte richtlijnen. Daarom kan je Flash met een gerust hart activeren. Als je vragen hebt, kan je ons natuurlijk altijd contacteren.

Het kan zijn dat je nog even moet wachten als de Toestaan knop niet onmiddelijk verschijnt. Als de pagina volledig geladen is maar de knop verschijnt nog altijd niet, dan kan je ons een mailtje sturen met je je browser (bvb Edge of Chrome) en welke versie, en dan zullen we ernaar kijken!

Speeleiland.nl

MotherloadEen moment aub, bezig met laden…
00:00
Advertentie
Je kunt deze advertentie overslaan over: 00:00
Deze advertentie nu overslaan
Je spel wordt geladen. Dankzij de advertentie kun jij dit spel gratis spelen.
Dit is een reclamebreak, je spel is nu gepauzeerd. Na deze reclamebreak gaat het spel weer verder.
Hoe te spelen?

Motherload

Omschrijving:

Je bent een mijnwerker op Mars. Graaf naar waardevolle mineralen en verkoop ze. Met de opbrengsten kun je upgrades voor je graafmachine kopen van de schaarse voorraden die er zijn en dan nog verder en dieper graven. Let wel op dat je niet zonder brandstof komt te zitten!

Besturing:

Gebruik de pijltjestoetsen om je graver te besturen. I = inventarislijst, R = repareren, F = extra brandstof, X = dynamiet, C = explosieven, Q = quantumteleporter, M = materiezender.

Sluiten