Oorlog Spelletjes

In deze Oorlog-spelletjes draait het maar om één ding: Verzin de beste strategie, versla je vijand en kom als de winnaar uit het gevecht! Tegen wie vecht jij het liefste? Een verslavend spel is Empire of the Galaldur, waarin jij de baas bent van de provincie Galaldur. Het doel: maak je leger het sterkste van iedereen, speel slim en verover alle andere provincies. Zo word je de grootste en machtigste van het hele land! Houd je meer van echte oorlog? Beleef dan de Eerste Wereldoorlog in het spel De strijd van 1917! Leid je soldaten in het spannende gevecht tegen de Duitsers. Gebruik soldaten, mortieren en bommen om de vijand te verslaan en de oorlog te winnen. Vecht je liever tegen enge wezens? Kruip dan in de huid van een soldaat die zijn tegenstanders verandert in zombies in het spel Infectonator. Of speel tegen mutanten in het spel Mutants 2.

Kies nu je favoriete spel uit de vele leuke Oorlog-spellen. De mogelijkheden zijn eindeloos! Naast gevechten op de grond hebben we ook luchtgevechten, ruimtegevechten, helikopter-spelletjes en nog heel veel meer. Dus kies jouw leukste Oorlog-spel en laat de soldaat in je ontwaken!

Tip van speeleiland.nl: Probeer ook eens het nieuwe spelletje Beleger je stad. In dit spel moet je de vijand verslaan, die jouw stad heeft bezet. Schiet en bombarbeer en red je stad van de slechteriken!

« 1 2 3 »
Advertentie
« 1 2 3 »
Sluiten