Paarden spelletjes

Pony’s en paarden, zijn dat ook jouw lievelingsdieren? Hier op Speeleiland zijn paarden-spelletjes genoeg te vinden, waarmee jij je urenlang kunt vermaken!

Je kunt bij ons allerlei verschillende paardrij-spelletjes en paarden-spelletjes spelen, hierin kun je naar hartenlust paardrijden, maar ook paarden trainen, voeren en zelfs opmaken.

Zo kun je bijvoorbeeld paarden verzorgen en trainen in het spel ‘Paarden Trainen’. Hierin heb je drie jaar de tijd om een paard te trainen. Een goede voeding is hierbij ook erg belangrijk, en je moet er natuurlijk ook voor zorgen dat je paard niet uitgeput raakt.

Ook kun je met je paard over hindernissen en obstakels springen. In het spel ‘Paarden Springen 3’ bijvoorbeeld, ren je met een paard over de weg en probeer je onderweg zoveel mogelijk voedsel te verzamelen. Spring over de hindernissen die je onderweg tegenkomt.

En dan zijn er, naast de hindernisbanen, ook natuurlijk de paardenrennen. In deze paarden-wedstrijden is het de bedoeling dat jij en je paard als eerste over de eindstreep komen. Ook hier staan vaak hindernissen en obstakels in de weg, die je moet ontwijken. Voor alle paardenliefhebbers zit er dus wel een paarden-spelletje bij: doe wat je leuk vindt en waar je goed in bent, en beleef uren speelplezier op Speeleiland!

Advertentie
Sluiten