Hoe te spelen?

Pinguin Bomberman

Klik 'Toestaan' om Pinguin Bomberman te spelen! Klik op 'Altijd toestaan' om Pinguin Bomberman te spelen!

Een aantal van onze games op Speeleiland.nl hebben Flash nodig. Dit moet 1 keer geactiveerd worden. Daarna werkt het vanzelf!

Flash is een multimedia platform dat gebruikt wordt voor browser games, videos, en andere interactieve internet applicaties. Elk spel op Speeleiland.nl is grondig gecheckt op virussen en andere mogelijke problemen, volgens onze strikte richtlijnen. Daarom kan je Flash met een gerust hart activeren. Als je vragen hebt, kan je ons natuurlijk altijd contacteren.

Het kan zijn dat je nog even moet wachten als de Toestaan knop niet onmiddelijk verschijnt. Als de pagina volledig geladen is maar de knop verschijnt nog altijd niet, dan kan je ons een mailtje sturen met je je browser (bvb Edge of Chrome) en welke versie, en dan zullen we ernaar kijken!

Speeleiland.nl

Pinguin BombermanEen moment aub, bezig met laden…
00:00
Advertentie
Je kunt deze advertentie overslaan over: 00:00
Deze advertentie nu overslaan
Je spel wordt geladen. Dankzij de advertentie kun jij dit spel gratis spelen.
Dit is een reclamebreak, je spel is nu gepauzeerd. Na deze reclamebreak gaat het spel weer verder.
Hoe te spelen?

Pinguin Bomberman

Omschrijving:

Bomberman spelen met pinguïns, dat doe je op Speeleiland! In deze ijzige variant op Bomberman laat je bommen ontploffen om zo groot mogelijke explosies te veroorzaken. Plaats je bommen strategisch, zodat je de andere pinguïns uitschakelt, hindernissen vernietigt en bonussen verzamelt. Zorg dat je in leven blijft, en dat je een zo hoog mogelijke score haalt!

Besturing:

Bewegen doe je met de pijltjestoetsen en bommen plaatsen doe je met de spatiebalk.

Sluiten