Volg ons op...
Hoe te spelen?

Platform War

Klik 'Toestaan' om "Platform War" te spelen! Klik op 'Altijd toestaan' om Platform War te spelen!

Een aantal van onze games op Speeleiland.nl hebben Flash nodig. Dit moet 1 keer geactiveerd worden. Daarna werkt het vanzelf!

Flash is een multimedia platform dat gebruikt wordt voor browser games, videos, en andere interactieve internet applicaties. Elk spel op Speeleiland.nl is grondig gecheckt op virussen en andere mogelijke problemen, volgens onze strikte richtlijnen. Daarom kan je Flash met een gerust hart activeren. Als je vragen hebt, kan je ons natuurlijk altijd contacteren.

Het kan zijn dat je nog even moet wachten als de Toestaan knop niet onmiddellijk verschijnt. Als de pagina volledig geladen is maar de knop verschijnt nog altijd niet, dan kan je ons een mailtje sturen met je browser (bvb Edge of Chrome) en welke versie, en dan zullen we ernaar kijken!

Speeleiland.nl

Platform WarEen moment aub, bezig met laden…
00:00
Advertentie
Je kunt deze advertentie overslaan over: 00:00
Deze advertentie nu overslaan
Je spel wordt geladen. Dankzij de advertentie kun jij dit spel gratis spelen.
Dit is een reclamebreak, je spel is nu gepauzeerd. Na deze reclamebreak gaat het spel weer verder.
Hoe te spelen?
Reacties
Laat zien:Samenvatting | Meest recent | Leukst
Er zijn nog geen reacties geplaatst bij dit spel. Ben jij de eerste?
350
Schrijf hier je reactie:
:)
Stem hier op het spel:
Niks aanRedelijkLeukErg leukSuper
Kies hier tussen de 1 en 3 woorden die dit spel volgens jou omschrijven:
Let op: you haven't voted on this game!
Plaats mijn reactie

Platform War

Omschrijving:

Dit is een leuk schietspel waarin je soldaten om beurten tegen elkaar laat vechten op 15 verschillende platformen. Je kunt kiezen uit 7 eenheden die allemaal hun eigen wapens hebben. Zorg dat je ervaring opdoet, zodat je wordt bevorderd naar een hogere rang, waarin je andere wapens kunt gebruiken. Er is ook nog een 'free battle'-modus! Onderaan in het scherm zie je hoe je ervoor staat, en wie er aan de beurt is. Ook is daar een kleine overzichtskaart van het terrein te zien. Je krijgt telkens 20 seconden om aan te vallen, dus zorg dat je binnen die tijd een doeltreffende aanval uitvoert! Hierbij speelt de windrichting ook een rol. Veel plezier met deze 25 levels tellende game!

Besturing:

Gebruik de pijltjestoetsen om te bewegen en WASD om je over het scherm te verplaatsen. Houd de linker muisknop ingedrukt om de richting en de schietkracht te bepalen en laat deze los om te schieten.

Mijn spelletjes

    Je hebt nog geen spellen toegevoegd aan Mijn Spelletjes.
    Sluiten