Hoe te spelen?

Prison Guard

Klik 'Toestaan' om Prison Guard te spelen! Klik op 'Altijd toestaan' om Prison Guard te spelen!

Een aantal van onze games op Speeleiland.nl hebben Flash nodig. Dit moet 1 keer geactiveerd worden. Daarna werkt het vanzelf!

Flash is een multimedia platform dat gebruikt wordt voor browser games, videos, en andere interactieve internet applicaties. Elk spel op Speeleiland.nl is grondig gecheckt op virussen en andere mogelijke problemen, volgens onze strikte richtlijnen. Daarom kan je Flash met een gerust hart activeren. Als je vragen hebt, kan je ons natuurlijk altijd contacteren.

Het kan zijn dat je nog even moet wachten als de Toestaan knop niet onmiddelijk verschijnt. Als de pagina volledig geladen is maar de knop verschijnt nog altijd niet, dan kan je ons een mailtje sturen met je je browser (bvb Edge of Chrome) en welke versie, en dan zullen we ernaar kijken!

Speeleiland.nl

Prison GuardEen moment aub, bezig met laden…
00:00
Advertentie
Je kunt deze advertentie overslaan over: 00:00
Deze advertentie nu overslaan
Je spel wordt geladen. Dankzij de advertentie kun jij dit spel gratis spelen.
Dit is een reclamebreak, je spel is nu gepauzeerd. Na deze reclamebreak gaat het spel weer verder.
Hoe te spelen?

Prison Guard

Omschrijving:

Deze gevangenbewaarder heeft het maar druk. Hij moet allerlei isoleercellen zien te bewaken waar zware criminelen zitten opgesloten. Deze hebben op de één of andere manier gereedschap hun cel in weten te smokkelen waarmee ze proberen te ontsnappen. Hij heeft er zijn handen vol aan om alle gevangenen in het gareel te houden met zijn knuppel. Ook lopen er allerlei ratten en muizen rond, die hij moet zien te verjagen door erbovenop te springen. Help hem om alles onder controle te houden, zodat hij in het weekend met een gerust hart naar huis kan!

Besturing:

Klik om te slaan, schoppen of springen.

Sluiten