Hoe te spelen?

Shift 2 De uitdaging

Klik 'Toestaan' om Shift 2 De uitdaging te spelen! Klik op 'Altijd toestaan' om Shift 2 De uitdaging te spelen!

Een aantal van onze games op Speeleiland.nl hebben Flash nodig. Dit moet 1 keer geactiveerd worden. Daarna werkt het vanzelf!

Flash is een multimedia platform dat gebruikt wordt voor browser games, videos, en andere interactieve internet applicaties. Elk spel op Speeleiland.nl is grondig gecheckt op virussen en andere mogelijke problemen, volgens onze strikte richtlijnen. Daarom kan je Flash met een gerust hart activeren. Als je vragen hebt, kan je ons natuurlijk altijd contacteren.

Het kan zijn dat je nog even moet wachten als de Toestaan knop niet onmiddelijk verschijnt. Als de pagina volledig geladen is maar de knop verschijnt nog altijd niet, dan kan je ons een mailtje sturen met je je browser (bvb Edge of Chrome) en welke versie, en dan zullen we ernaar kijken!

Speeleiland.nl

Shift 2 De uitdagingEen moment aub, bezig met laden…
00:00
Advertentie
Je kunt deze advertentie overslaan over: 00:00
Deze advertentie nu overslaan
Je spel wordt geladen. Dankzij de advertentie kun jij dit spel gratis spelen.
Dit is een reclamebreak, je spel is nu gepauzeerd. Na deze reclamebreak gaat het spel weer verder.
Hoe te spelen?

Shift 2 De uitdaging

Omschrijving:

Dit is een hartstikke grappig spelletje waarin je het scherm telkens 180 graden kunt draaien met behulp van het pijltje omlaag. Zo worden plekken die onbereikbaar leken, toch toegankelijk. Probeer om alle benodigde punten te halen en uitdagingen aan te gaan die ervoor zorgen dat je weer naar een volgend level door kunt!

Besturing:

Gebruik de linker en rechter pijltjestoetsen om te bewegen. Met het pijltje omlaag draai je de ruimte 180 graden. Druk op de spatiebalk of op het pijltje omhoog om te springen.

Sluiten