Solitaire

Gebruik je inzicht en hersenen bij deze Solitaire spellen! Patience komt van de Franse vertaling van het woord “geduld”, omdat de meeste spellen niet tot een goed einde komen.. Solitaire is een andere naam voor Patience. "Solitaire" betekent "alleen", omdat er maar één speler nodig is voor dit kaartspel. Sommige mensen beweren dat dit kaartspel is uitgevonden voor de Franse generaal Napoleon, toen hij werd verbannen naar het eiland St. Helena. Op dit eiland woonde helemaal niemand, dus hij was daar helemaal alleen. Op dat eiland zou hij de rest van zijn leven eenzaam gevangen zitten en daarom zouden ze dit kaartspel voor hem verzonnen hebben.

Durf jij de uitdaging tegen jezelf aan met dit kaartspel? Je kent waarschijnlijk al de standaard Patience spelletjes op je computer. Maar de spellen op speeleiland.nl zijn alles behalve standaard! Deze kaartspellen voor één speler zijn heel leuk en uitdagend. Speeleiland.nl heeft verschillende soorten Solitaire uitgezocht, zodat er voor iedereen een leuke versie tussenzit! Kies uit de verschillende mogelijkheden om dit spel te spelen, ieder spel heeft een eigen mooie achtergrond en speciale effecten!

Weet zo snel mogelijk alle kaarten weg te spelen van het scherm en je mag jezelf de winnaar noemen. Heel veel spel- en denkplezier!

Advertentie
Sluiten