Hoe te spelen?

Sonic in de tuin

Klik 'Toestaan' om Sonic in de tuin te spelen! Klik op 'Altijd toestaan' om Sonic in de tuin te spelen!

Een aantal van onze games op Speeleiland.nl hebben Flash nodig. Dit moet 1 keer geactiveerd worden. Daarna werkt het vanzelf!

Flash is een multimedia platform dat gebruikt wordt voor browser games, videos, en andere interactieve internet applicaties. Elk spel op Speeleiland.nl is grondig gecheckt op virussen en andere mogelijke problemen, volgens onze strikte richtlijnen. Daarom kan je Flash met een gerust hart activeren. Als je vragen hebt, kan je ons natuurlijk altijd contacteren.

Het kan zijn dat je nog even moet wachten als de Toestaan knop niet onmiddelijk verschijnt. Als de pagina volledig geladen is maar de knop verschijnt nog altijd niet, dan kan je ons een mailtje sturen met je je browser (bvb Edge of Chrome) en welke versie, en dan zullen we ernaar kijken!

Speeleiland.nl

Sonic in de tuinEen moment aub, bezig met laden…
00:00
Advertentie
Je kunt deze advertentie overslaan over: 00:00
Deze advertentie nu overslaan
Je spel wordt geladen. Dankzij de advertentie kun jij dit spel gratis spelen.
Dit is een reclamebreak, je spel is nu gepauzeerd. Na deze reclamebreak gaat het spel weer verder.
Hoe te spelen?

Sonic in de tuin

Omschrijving:

Gooi appels naar je vliegende vijanden en spring bovenop de kruipende vijanden. Zorg dat je niet wordt geraakt door hun gif, en ontwijk ook je eigen appels.

Besturing:

Gebruik de linker en rechter pijltjestoetsen om te bewegen en het pijltje omhoog om te springen. Druk op de spatiebalk om appels te gooien.

Sluiten